A to sto je savetovao male akcionare da ne prodaju jeftino, da se ujedine, da cekaju da prodje DUMP to nisi nigde procitao
Kakav DUMP ?. O cemu ti pricas? Blage veze nemas sta se desavalo u srbiji, previse si citao zeljka ovde, covek je lozio narod po srbiji da ne daju svoje akcije jeftino pricajuci im bajke kako njihova preduzeca vrede 10 puta vise nego sto vrede na berzi.
Odvracao ih je da prodaju akcije po tadasnjim cenama koje su 10 puta vece od sadasnjih pricajuci kako ih vecinski pljacka, pokusava da otme njihove akcije i slicno.
Ti koji su ga slusali uglavnom su ostali i bez para od akcija jer ih nisu prodali, bez posla jer su im firme lopovi upropastili i oterali u stecaj i verovatno bez zdravlja.
Da ga nisu slusali bar bi uzeli pare od akcija.
Lako je biti kalimero i samo kukati.
Ja sam direktni ucesnik branjenja malih akcionara ali tako sto sam kupio deo firme i borio se protiv vecinskih kada su pokusali da nas pokradu.
Tu sam video kakvi su i jedni i drugi. Mali akcionari i oni koji ih vode su po pravilu naivni posteni ljudi koji nikakve sanse nisu imali protiv bandita koji su im pokupovali firme.
Uglavnom je iza vecinskih stajala drzava i sudovi, sansa da se protiv njih nesto uradi je bila ravna nuli.
Dragas je ulazio u takve firme, uzimao narodu po 1000 dinara za clanarinu i obecavao da ce im on i njegovo udruzenje pomoci u borbi protiv lopova.
E sad ti kad pratis njegovo lik i delo daj mi tri firme u kojim je on ponistio privatizaciju pre nego sto su vecinski te firme pokrali ?