Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ma sad već ni sa asicom nije bolje ;), kopanje gubi smisao totalno (na žalost).

Ja sam ovaj put napravio posao lep posao... kupio sam pocetkom oktobra po oko 112$ BTC, a danas oko podneva ih prodao po ovom piku od 190 i nesto. Omasio sam peek za par dolara :) Meni dosta....
I kako da vam kazem... :D
Happy, happy, Joy :)
Steta sto ne pijem!

Ja sam ovaj put napravio posao lep posao... kupio sam pocetkom oktobra po oko 112$ BTC, a danas oko podneva ih prodao po ovom piku od 190 i nesto. Omasio sam peek za par dolara :) Meni dosta....
I kako da vam kazem... :D
Happy, happy, Joy :)
Steta sto ne pijem!

Kajaces se ne brini. Bice BTC i preko 300$ :D

Kolega...
2upetudy.jpg

Poslednja izmena:
Ma nema sta da se kaje. Zaradio je pare - koliko toliko i treba da bude zadovoljan. Jos jednom kazem, ne treba biti pohlep, vrlo lako se ode u minus. :)

Ma naravno, zarada od 60-70% za 2 nedelje je fenomenalna ;). Ja sam u minimalnom plusu to već nije nešto ali 190 - 112$ * x = lepa lova :D

Ljudi jedno pitanje u vezi GOX OTP-a.

naime slučajno sam obrisao OTP sa starog, pre toga kreirao OTP na novom telefonu.. daklem, ne mogu da se ulogujem jer mi je ostao stari OTP kao default :/

evo mejla koji sam dobio od Gox Supporta:

Hello Igor,
Thank you for contacting us. Please unlink the OTP using below link,
https://mtgox.com/login/otp-unlink
Please note that it will take a week for the OTP to be unlinked and during that period, you cannot access the account. You may cancel the unlink process at any point of time. Please let us know if you have any questions.
Best regards,
Mt.Gox Team
https://www.mtgox.com
[Attention: Please protect your account using OTP to ensure that your funds are safe and secure. Failing to do so makes your information vulnerable to hackers.
Please visit https://mtgox.com/security]

i sad ja treba da isklučim OTP zaštitu, i opet neću moći da se logujem u Gox nakon toga nedelju dana, a tih nedelju dana će mi nalog biti na "izvolte" ?! zašto nedelju dana ??

DA LI JE OVO NORMALNO ? nedelju dana bez OTP-a a u ptpisu im stoji da treba dase koristi OTP.. kakva logika hmm
mislim, da li je to normalna procedura ?

Poslednja izmena:
Ljudi jedno pitanje u vezi GOX OTP-a.

naime slučajno sam obrisao OTP sa starog, pre toga kreirao OTP na novom telefonu.. daklem, ne mogu da se ulogujem jer mi je ostao stari OTP kao default :/

evo mejla koji sam dobio od Gox Supporta:

Hello Igor,
Thank you for contacting us. Please unlink the OTP using below link,
https://mtgox.com/login/otp-unlink
Please note that it will take a week for the OTP to be unlinked and during that period, you cannot access the account. You may cancel the unlink process at any point of time. Please let us know if you have any questions.
Best regards,
Mt.Gox Team
https://www.mtgox.com
[Attention: Please protect your account using OTP to ensure that your funds are safe and secure. Failing to do so makes your information vulnerable to hackers.
Please visit https://mtgox.com/security]

i sad ja treba da isklučim OTP zaštitu, i opet neću moći da se logujem u Gox nakon toga nedelju dana, a tih nedelju dana će mi nalog biti na "izvolte" ?! zašto nedelju dana ??

DA LI JE OVO NORMALNO ? nedelju dana bez OTP-a a u ptpisu im stoji da treba dase koristi OTP.. kakva logika hmm
mislim, da li je to normalna procedura ?
Jeste normalno, ja sam tako odradio. Nemogu da se setim dal sam cekao jednu ili dve nedelje al posle toga se ulogujes normalno sa lozinkom i napravis nov 2FA i tad obavezno skeniraj barkod i odstampaj na papiru, pa ako se nesto desi sa telefonom samo skeniras taj barkod

To je normalna stvar. Ja sam imao isti problem kads me izdso telefon na kojem su mi bile autentifikacije i kodovi oni. Poslao sam im mail, deaktivirali su mi otp i acc je bio off nedelju dana iz predostroznosti.
Btc-e mi je istog momenta resetovao otp ali sta da mi je neko hackovao mail? Mogao je bez problema da mi mazne sve i pored autentifikacije. Vec sam bio u situaciji kad sam bio hakovan i kad je lik pristupio mailu s moje masine bas zbog autentifikacije.
Ovo je pametno sto nedelju dana niko ne moze da pristupi masini i u slucaju da nisi ti poslao mail i resetovao otp mozes videti i reagovati.
Bitstamp ce za resetovanje traziti da im posaljes sliku racuna i dokumenata da bi dokazao identitet, isto kao kad verifikujes acc.

na btc-e nema bar koda. kako se u tom sluchaju zashtititi od gubitka/oshtecenja telefona?

Ko kaze da nema koda? Ima, provereno. Ja sam uradio backup sebi i imam.
Ako ti pukne fon ili sta vec mozes samo da posaljes mail podrsci i poslace ti link za resetovanje otp-a. Resetujes, aktiviras drugi i odmah napravis backup. Komunicirao sam ja s njima, odgovore u toku dana, brzo ide.

Ja sam baš danas probao da menjam neka podešavanja, skenirao kod, ukucao otp jednom, drugi put i oba puta prijavio grešku. Nisam hteo više da se igram, da ne blokira nešto.

Ko kaze da nema koda? Ima, provereno. Ja sam uradio backup sebi i imam.
Ako ti pukne fon ili sta vec mozes samo da posaljes mail podrsci i poslace ti link za resetovanje otp-a. Resetujes, aktiviras drugi i odmah napravis backup. Komunicirao sam ja s njima, odgovore u toku dana, brzo ide.

chek, to moram da skinem OTP, pa stavim ponovo i tada ce da izbaci taj bar kod?
ili pak nisam dobro video u opcijama, mozda mogu i bez uklanjanja pa stavljanja?

Skini otp pa kad aktiviras napravi backup. Sada mislim da ne mozes.
Ja sam to odradio svuda i kad sam zamenio fon za 2 minuta sam vratio sve.

Pa jeste ali je jako mucno ukucati to, pogotovu ako moras nekoliko berzi i pool-ova srediti. Daleko je lakse jednom uslikati monitor ili uraditi SS i imati slike kodova i posle samo skeniras to. Ne znam za vas ali ja ovo vratim sve za bukvalno 2 minuta.

Hvala svima na odgovorima. . Daklem nedelju dana bez kladionice :( berze.. al dobro, ima logike to za predostroznost.. hvala jos jednom ;)

Jel moze neko da pojasni koja je procedura kada se prodaju koini licno (po vidjenju) sto bi se reklo?
Msm, kako da i kupac i prodavac budu bezbedni u takvoj transakciji?

Nadjete se u kaficu, resite posao, ako hoce da bezi sa coinima, udaris ga stolicom po glavi, samo pazi da ne poispadaju coini treba to posle skupljati, narocito one decimale... sitno.

Ili prodavac coina ponese laptop sa sobom pa obavite to na licu mesta ili trgujes s nekim proverenim clanom. Meni su ljudi slali coine i ja sam im odmah uplacivao kintu. Neko moze tako da te zavrne ali provereni dugogodisnji clanovi nece. Vidi tamo u temi ko ima preporuke za trgovinu.
Ili to ili da imate nekog zajednickog prijatelja koji ce biti posrednik.

Kako samo teraju BTC ovce u stampedo na sisanje

? :) moze pojasnjenje? mislis npr neko kupi za 195 pa padne cena na 188 i taj isti proda pa iskusni kupe i ode cena na 195 i ovi prodaju, tako nesto?

Sad je veoma rizicno uletati u BTC, pitanje da li je ovo samo pump ili stvarno kinezi ulecu masovno...

Ja licno verujem da je i jedno i drugo, vece interesovanje za BTC od strane kineze i kit sa kesom koji koristi priliku

Poslednja izmena:
Rekoh da ide to jos gore...radi se o diffu i nivelisanju cene u skladu sa istim. Rezultat ce biti jos mnoooogo veci diff do kraja godine. Moja prognotaza je 5-8 phasha.

Rekoh da ide to jos gore...radi se o diffu i nivelisanju cene u skladu sa istim. Rezultat ce biti jos mnoooogo veci diff do kraja godine. Moja prognotaza je 5-8 phasha.

diff utice ali pump sigurno nerade rudari :)
diff ce jedino uticat na neke kad krene veci dump da ipak ne gube glavu i prodaju ispod 120-130$ :)

Ne rade rudari nego proizvodjaci asica ;)

Da one vucibatine kineske iz Avalon-a, sasvim moguce to su lazovcine i manipulatpri teski

inace koliko god ljudi mrzeli BFL sto je podbacio, ipak su stigli do mart/april 2013 i verovatno za mesec do dva isporucuju celu 2013

Poslednja izmena:
Da, povecace prodaju asica a istovremeno i mogu da isprazne nakopano. Takodje povecavaju poverenje za nove investitore. Ubijaju 100 muva odjednom. Para na paru leze :)

@chabex
Da ,da vidite kako talasaju e sad treba preseci jer kad gledate sve one trolove na BTCe stvarno infarkt da vas udari

Nazad
Vrh Dno