Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

BFL vata zalet u isporuci:
Jalapenos 4.5 and 5 gh/s: Feb 12-14, 2013 no Jallys shipped today

Little Singles 30 and 25 gh/s: Nov. 6, 2012

Singles 60 and 50 gh/s: Aug 3, 2012 pay date

MiniRigs: June 23 orders (3rd 500gh/s unit), July 2 orders 2nd 500 gh/s
August 2 for 1st 500 g/s units

Jos malo za 10 dan a ce ocestiti 2012 i deo 2013

Haha.. Da, to za ove jadne Jalapenose koje mozes samo da prodas cim ih dobijes ako je neko lud da kupi... A ove jace masine sto kolko tolko mogu da zarade nisu jos ni pri kraju prosle godine...

A ne gresis 80% minirig-a je naruceno 23 jun-a, jako mali broj ljudi ih je narucio ali ti sto su narucili uzeli su juna "tonu" komada... sledeca narudzbina je iz jul-a i avgusta

Nemam nista protiv bilo koga ali sad ispade da je BFL ispao korektan posle svega :D

+ Niko nece ostaviti dokaz na netu ili bilo kom forumu da mu je stigao BFL proizvod te neke vece snage. Sama pomisao na nasu carinu mi gasi svaku zelju za prosperitetom u ovoj zemlji (sto se tice tih stvari).

niko nikog nije vuako za ruku da uradi preorder bez jasnog datuma, takodje ko je narucio < mart 2013 moze zahtevat $ nazad, ja nevidim da su krivi koliko ih napucavaju, drugo je to sto niko nece zaraditi vise na asic-su zato su besni :)

Krivi su, nego sta. Oduzeli su ljudima sansu da zarade i koristilu su njihove pare u medjuvremenu. Nema tu opravdanja bez obzira sto nije bilo jasno definisanih pravila. Sve je to samo dobro organizovana pljacka ;)

Cao ljudi. Ja se ovde pojavljujem prvi put ali pratim vase teme i rasprave na forumu vec duze vreme pa posto svi imate mnogo vise iskustva u rudarenju od mene interesuje me da li kupovati nove grafike, kupovati btc-e ili raditi nesto trece ako na gomili imate recimo 5000e. Unapred hvala svima.

Cao ljudi. Ja se ovde pojavljujem prvi put ali pratim vase teme i rasprave na forumu vec duze vreme pa posto svi imate mnogo vise iskustva u rudarenju od mene interesuje me da li kupovati nove grafike, kupovati btc-e ili raditi nesto trece ako na gomili imate recimo 5000e. Unapred hvala svima.

Ako bas oces da se upustis u trgovanje kupi LTC... moj izbor pre

Hvala na odg, a sta kazes na kupovanje 7990 ili 7950 i da li znas kada bi trebale da izadju osmice ikoliko bi trebalo kH/s da daju

7990 je skupa i greje se dosta. Sacekaj mesec(dva) dana da izadje R9-285 (nova 7970) pa ces taman videti sta ce se desiti sa Litecoinom. Mozda neces ni kupovati, a svakako ce cena starim 7950 pasti.

Poslednja izmena:
Ama ne ocekujte mnogo da padne cena jer te karte su trazene i mogu dok mogu da zarade nece biti nesto posebno jeftinije.
Sto se tice ulaganja... Ja bih pre novac ulozio u coine umesto u kartice ali moras biti svestan da ti je to isto kao da ulazes pare u magicni pasulj. Moze porasti do neba a moze biti i samo 3 zrna pasulja za 5 soma ;)

ne ocekujem nikakav znacajan pad cene 7950 ili koliko znam potreban mi je racun u nekoj evropskoj banci da bih mogao da trgujem na berzi sa LTC ili BTC, zar ne?

Da ne zamre tema :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378765603808.jpg
    uploadfromtaptalk1378765603808.jpg
    11.6 KB · Pregleda: 132
depozit na btc-e za btc ne radi, upgrejduju wallet, da li bi i mi trebali?

"Catch me if you can" :p...

difke.jpg

Idemo nalano na Petahash...

Da, za par meseci 2PH itd. nema kraja. Samo pitam se dokle to može da ide, nešto će morati da se menja jer do sada su na dobitku samo oni su znali i kopali BTC sa grafikama, vlasnici prvih avalončića i naravno 3-4 proizvođača asica. Sa ovom cenom od oko 110-130$ maltene niko od onih koji su uzeli asic do sada i od sada neće zaraditi sa redovnim porastom diff-a od 25-30%. Verovatno će u nekom momentu GH/$ biti znatno povoljniji jer se neće isplatiti nikom da kupi osim proizvođaču, ali onda se zaista gubi smisao BTC-a. Mada ko zna, možda će se ludilo i nastaviti zbog utrkivanja ko ima više GH ili će cena za par nedelja-meseci otići još..

Gledajuci unapred 6 meseci sa razvojem novijih i mocnijih asic minera i sa bezmalo exponencijalnim povecanjem diff-a ocekujem da cena ide gore, nikako dole.

Pitanje je samo kojim tempom.

Gledajuci unapred 6 meseci sa razvojem novijih i mocnijih asic minera i sa bezmalo exponencijalnim povecanjem diff-a ocekujem da cena ide gore, nikako dole.

Pitanje je samo kojim tempom.

A odakle ocekujes pokrice u dolarima (fiatu) za to? Moras naterati ljude da misle da je to profitabilno, pa da pocnu da ih kupuju za prave pare (coine, ne asice). A mislim da je ceo crypto svet trenutno u ozbiljnoj recesiji. Nama sitnima to i nije problem, ali zamisli neke 20K+ BTC holdere kako jedva cekaju da izadju iz cele te ujdurme...sa pravim parama naravno.

Pretpostavio sam da postoji manje vise konstantan priliv novca ...

ups...promet ne priliv...tu moze da vidi kolika je velicina i obim prometa novca u usd-u na trodnevnom nivou (posebno za svaku valutu)

Poslednja izmena:
Ili je fora za prikupljanje novca za nove brze asice? Verujem da smo svi dobili mail u kome pise da se svi prijave za povracaj novca, i u isto vreme i reklamu za 55nm asice za koje avalon kao nece da uzima preordere? Ja njemu nista ne verujem i srecan sam sto nisam imao nikakvog dodira sa avalonom.

Vrh Dno