Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ako ti nisu odmah isplatili coine to je do njih.
Ali da znas da onog trenutka kada ti coini nestanu s racuna coinotron vise nema veze s tim, oni su svoje uradili, posle samo cekas confirmacije da bi ti coini legli. To ume da potraje na ftc-u.

Auu znaci slaba vajda za potencialne pocetnike poput mene, koliko vidim karticama se ne isplati kopati vise uopste?

Mozes nesto uzeti ako vec imas HW ali ako ulozis lovu ne ocekuj to za godinu dana da povratis. Mi se od ranije drzimo jos uvek, nadamo se boljem ali nije dobra situacija za kopace. Nije vreme za ulaganje.

Sa jednom 7950 oko 45$ plus troskovi za struju

Poslednja izmena:
Pa ovo i jeste racun za skrypt posle pretvaranja u BTC, niko vise i ne kopa BTC karticama

Da kopa BTC, imao bi mesecno 12$ zarade. Kada se odbiju troskovi i provizije, ostaje mu nekih 700 din. Dok plati struju, bice u minusu nekih -500 din. Nije lose...

Dokle li ce samo ovaj BTC skace, 113$ i nije losa cena

Drugari, ima li bre neki investicioni fond za Bitcoine... bas sam lepo obrtao Coine i pare na berzi, al' me sad ovaj skok od gotovo deset dolara, od rano jutros, bas presao. Sto je najgore, dobio sam upozorenje na mobilnom, probudio se, al' sam samo ugasio telefon, potpuno bez svesti sta se desava... a ne obrcem bas male pare... Sad imam dolare a nisam na vreme kupio Coine... Pasce verovatno, ali sam na ovom skoku mogao da zaradim bas fine pare!

Bilo bi lepo da ima neki pouzdan fond, gde mozes da ulozis Coine i da ih neko vrti za tebe, uz odredjen procenat... Ima li tako nesto?

Drugari, ima li bre neki investicioni fond za Bitcoine... bas sam lepo obrtao Coine i pare na berzi, al' me sad ovaj skok od gotovo deset dolara, od rano jutros, bas presao. Sto je najgore, dobio sam upozorenje na mobilnom, probudio se, al' sam samo ugasio telefon, potpuno bez svesti sta se desava... a ne obrcem bas male pare... Sad imam dolare a nisam na vreme kupio Coine... Pasce verovatno, ali sam na ovom skoku mogao da zaradim bas fine pare!

Bilo bi lepo da ima neki pouzdan fond, gde mozes da ulozis Coine i da ih neko vrti za tebe, uz odredjen procenat... Ima li tako nesto?

ima kod mene. :D

samo sto to radim prijateljima.

I sta si radio jutros od 5-9? Bio budan trgujuci ili spavao? :) To je vreme kada cak i najgori geekovi spavaju!

Nemoze se na trgovanju vatat siguran profit... sve je to rizik
Jedino da cuvas i nadas se skoku valute vremenom

E jak si mi ti trgovac, ko Dell Boy :)

:) Ja sam u periodu od poslednjih par nedelja, obavio barem 50 kupoprodaja... :)

E jak si mi ti trgovac, ko Dell Boy :)

:) Ja sam u periodu od poslednjih par nedelja, obavio barem 50 kupoprodaja... :)

i zaradio si na svakoj transakciji 5 $.

ja sam imao samo par transakcija od par hiljada evra, i to kad je bio btc oko 90 $, i uskoro planiram da iskeširam, tako da da - jesam jak trgovac.

E pa nije bas tako. Ako obrces 2 BTC, onda zaradis tih pet dolara... ako obrces malo vise, zaradis i malo vise!

Nego, to svakako nije odgovor na moje pitanje, ima li neki fond za investiranje, koji mesto tebe obrce novac... jer ovo sto ti radis, to moze svako!

jer ovo sto ti radis, to moze svako!

pa ako može svako, što onda i ti nisi kupio kad je bilo vreme?

a odgovor na tvoje pitanje si dobio: ne, ne postoji nikakav institucionalizovan investicioni fond koji bi obrtao btc umesto tebe. imaš botove.

Na bitcoin forumu ima da kupish sharove nekih fondova koji kao rade trgovanja, ulaganja, ali je sve to velik rizik a i nisam video da je iko nesto bas profitirao, u principu sve to moze biti debela prevara

i zaradio si na svakoj transakciji 5 $.

ja sam imao samo par transakcija od par hiljada evra, i to kad je bio btc oko 90 $, i uskoro planiram da iskeširam, tako da da - jesam jak trgovac.

E pa nije bas tako. Ako obrces 2 BTC, onda zaradis tih pet dolara... ako obrces malo vise, zaradis i malo vise!

Nego, to svakako nije odgovor na moje pitanje, ima li neki fond za investiranje, koji mesto tebe obrce novac... jer ovo sto ti radis, to moze svako!

Obojica ste u pravu..sve zavisi od dosta faktora..mozes trgovati sa velikim obimom na manjem i vecem vremenskom periodu..

@test

Potrazi FOREX..tu imas dosta investicionih fondova

Bas tako, u vreme zlatne groznice najvise para su uzeli prodavci krampova i lopata.

Vozi misko! :smoke:

Koliko traje transakcija btc-a sa 3 konfirmacije? Poslao sam sa bter-a nesto btc-a na btc-e i pise vec pola sata incoming transaction sa 0 konfirmacija a na bteru kad kliknem na transakciju izadje not found na blockchain.info?

opljackali te :p

meni sa bter-a proslo za ~45min, sa tim da je placen fee od 0.0001btc

Katastrofa... Umesto da zaradim jos cu u gubitak otici...

I sta ja sad da radim koji moj?

Poslednja izmena:
Vrh Dno