Ti ništa lepo nemaš da kažeš već nedeljama, samo ti nadgrobni spomenici :d. :wave:
Cenim jedno 55milki sledeci diff.
Jel moze neka analiza o korelaciji TORa i BTCa?
Ocigledno je ima cim ih svi dovode u vezu danas/juce...
Ja verujem da ce cena BTC polako krenuti da skace, jer ko je ulozio u asic nije lud da dumpuje... a i verovatno je duze u igri da ne naseda na dumpove velikih manipulatora
Kad krene LTC da se prodaje na gox-u krenuce i btc zesce da se kupuje![]()
@student
Cekaj jer ti mislis da je MtGox objavio laz, ne budi smesan.........
Gox-u jeste u interesu da ima što bolji tradeing engine jer to utiče na stabilnost, a to dugoročno na posao. Što se tiče implementacije LTC, ako pogledaš Crypto-Currency Market Capitalizations jasno je gde se novac još može uzeti u menjačkom poslu. Dakle tu nema nikakve mistifikacije, cifre ne lažu. Meni lično je dovoljno da difficulty za GPU mining ne raste brže od vrednosti valute sve ostalo je čist entertainment.
Predpostavljam da si bio 100% siguran da ce se to desiti u julu, a ja sam bio 100% siguran da nece. I ko je bio u pravu? Hajde da odredimo rok, npr do kraja godine? Ostace ova poruka ovde pa cemo moci da je pogledamo tada. Tvrdim da nema nista od LTC-a na Gox-u, i sve mi deluje kao da se Gox polako izvlaci iz ovog posla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari