Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Vama uopste nije jasno, kakvi crni rudari da brane valutu, ja koliko vidim vecina zna da odradi samo dump na berzi i to je to :)
Da valuta nije prihvacena od strane Tor "podzemlja" a kasnije i od berze delimicno BTC bi vredeo 10 centi max ......

Propast.. :d
Sto se tice "slave" btc-a koju pominje nesic,slozio bih se sa njim..gpu rudari su bili ti koji su najvise verovali i branili valutu na raznim "frontovima".
Sta ce biti dalje,videcemo verovatno uskoro...
Nadamo se da je neko od "farmera" sa 200gh/s pritom i dobar haker na potreban nacin, a takodje i nervozan. I da po*e*e celu p*z*ariju oko asica.

smisao Bitcoina bi se vratila jednim dobrim hard forkom koji bi razjebao ASIC lopine .. ako je uopšte izvodjivo sada, odnosno ako nije kasno za 51% hash rate-a.. al ne vidim da neko piše o tome na netu nažalost..

Pa ko ce da pise kad je vecina porucila cipove (mislim na strance mi ovde ne sme da pisemo o tome) i moli boga da bude medju prvima koji ce dobiti gotov proizvod. :)

Malo povratak na mining,

BTCGuild uveo NMC na sve svoje stratum servere na PPLNS-u

A bas gledam procenjeni rast nmc diffa 80% i pad mu cene nekih 20% samo od juce.

...kod btc-a je malo bolje, nesto preko 25% za oko 3-4 dana.

koja podesavanja za vapora ako moze da da malo vise Mh, bar 600-630? trenutno na 1100gpu/625mem daje 579Mh, 72.6% Asic qualitu

Jel na 7950 mislis?

Sto veci clock GPU i eto ti veci MHs ...

da 7950 i da li dobijam nesto ako stisnem boost dugme? ili ga kartica nema :d

Hahaha, boost je automacki, nema dugme za njega, tj mozda ima da ga ukljucis i kartica se sama bustuje kad joj to treba, ili da ga iskljucis i kartica radi na konstantnom kloku i naponu.
Ne znam da je iko iz 7950 izvukao vise od 590Mh/s.

koja podesavanja za vapora ako moze da da malo vise Mh, bar 600-630? trenutno na 1100gpu/625mem daje 579Mh, 72.6% Asic qualitu

prebaci u cgminer da ti kernel bude diablo i eto ti 10-20Mh vise :D
i naravno iskljuci boost i podesi karticu rucno ...

evo, opet isto 482484_634617123234936_606093464_n.jpg

bajdivej racunica, vapora sam uzeo za 31.300, prodao vaucere za 2100 i ispade nov vapor za 29.200 din, jeftinije nego po oglasima, mozda sam mogao da uzmem malo vise za vaucere ali ovako odmah otisli

Poslednja izmena:
580Mh/s je vrh.
Budi zadovoljan.

sve jedno koliki je worksize daje isto , ja moje 7950-ice drzim na 1050/625 i daju 550-560Mh i cao tolko , nema vise, i ja zadovoljan , nema potrebe silovati kartice na ustrb stabilnosti i povecanja potrosnje el.en-a.
nego GPU-ovi vise nisu nikakvo resenje za BTC mining i ako zelimo da ostanemo u igri trebamo pokusati da se nekako organizujemo i dobavimo ASIC-e ...

to je to onda necu je silovati vise, mozda iscackam neka podesavanja ali ovo je max, cak mi daje na w256 malo manje

sad da vidim kako stoji sa LTC-om

Poslednja izmena:

hehe.png

:d

sad znaš.

Jedno pitanje kada se prebacuju coini sa mtgoxa na bitstamp jel obavezno da se stiklira nesto od tri ponudjene opcije za adresu ? Posoji polje za adresu pa ispod njega use a Green address zatim open transaction i na kraju Pay 0.0005BTC Fee For Faster Processing (Required for Transactions below 0.01 BTC). Prebacio bi coine za unovcavanje pa hocu da uradim sve kako treba.

Ja sam jednom isao sa tim fee-om, a drugi put ovo open transaction i isto mi se cini da je

Hahaha, boost je automacki, nema dugme za njega, tj mozda ima da ga ukljucis i kartica se sama bustuje kad joj to treba, ili da ga iskljucis i kartica radi na konstantnom kloku i naponu.

590mhs lagano, 600 takođe, ovaj moj sapphire staje na 625mhs pri 1200mhz, ali mu treba 1.2v a to mi puno, tako da sam zadovoljan i sa ovih 610 sa ok temperaturom. Ova druga karta radi na 1ghz pa je zato toliki hashrate, a greje se više jer je sad opet porasla malo temperatura, a nije mi nešto provetreno oko nje

Prilozi

• cgminer.png
    cgminer.png
    186.9 KB · Pregleda: 115

Cisto da se zna da moze ali ocigledno izuzetno dobri primerci jer prva i druga su identicne fizicki,giga 7950 rev 1,ali nisu ni priblizno iste u opterecenju.

Prilozi

• New Picture (14).jpg
    New Picture (14).jpg
    226.9 KB · Pregleda: 121
Nazad
Vrh Dno