Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

i nema ???, pa ja jutros to gledao ????

EDIT:
pazi stvaro , verovatno prate ovu temu pa je neko skinuo sliku ... :d

Poslednja izmena:
ja rekoh pazi zezao se neko u photoshopu, e mogu da pretpostavim da sve kartice sad kopaju i da ih boli tuki, posalju ti vec koriscenu

ne mogu da editujem poruku, odgovorili su mi bar brzo, a to je verovatno automatizovani email,
Hello,

Thank you for contacting us. Sorry for the delay and we were able to locate the transaction in question. It appears that our bank is still in the middle of processing the funds,and we will keep you updated once the transactions is processed. We apologize for any inconvenience this may cause.

Thanks,

MtGox.com Team
Dobio sam od MTGoxa istu ovakvu poruku, a uradio sam withdrawal 20. maja. Koji je poslednji datum withdrawala za koji znamo da je isplaćen?

aaa evo sad sam i ja bio da vidim, ima kad se udje u slike onda se vidi

Ahahaha... kontam da svakog ko uzme 2 i vise graficke kod njih stave na crnu listu rudara kojima ce praviti problem prilikom eventualne reklamacije :D

Svi kojima vec dugo stoje pare u procesu na goxu, mogu da poniste transakciju, kupe btc, prebace na bitstamp. Danas sam tako coveku unovcavao bitstamp, tako da je ovo provereno i radi za sve oni koji ne bi da cekaju jos koju nedelju na gox :)

Posle koliko ti lezu novci sa stampa? Ja cekam od cetvrtka i jos uvek nista.
Pre toga sam probao sa manjom sumom i leglo mi je sutradan.

Posle koliko ti lezu novci sa stampa? Ja cekam od cetvrtka i jos uvek nista.
Pre toga sam probao sa manjom sumom i leglo mi je sutradan.

Kod stampa je problem kada ti uleti vikend, sticice ti do srede. Mada cim je cifra malo veca, umeju i nase banke da zadrze jos koji dan dok se to unese u sve registre :)

Poslednja izmena:
Svi kojima vec dugo stoje pare u procesu na goxu, mogu da poniste transakciju, kupe btc, prebace na bitstamp. Danas sam tako coveku unovcavao bitstamp, tako da je ovo provereno i radi za sve oni koji ne bi da cekaju jos koju nedelju na gox :)

Evo da iskoristim priliku i da se zahvalim zmajns-u na brzoj saradnji.
Sve uredno i korektno odradjeno. :wave:

Jel povlacio neko dolare sa bitstamp-a? Napravio sam devizni i visu electron u dolarima pa me zanima da li mogu da povucem u dolarima sa bitstamp-a?

@sunce86
Samo tu opciju i imas...

Jel povlacio neko dolare sa bitstamp-a? Napravio sam devizni i visu electron u dolarima pa me zanima da li mogu da povucem u dolarima sa bitstamp-a?

Sa ovim nemam iskustva, ali ono sto znam je da kod nas banke u sustini ne rade u dolarima, moze da ti se desi da naprave 3-4 konverzije dok ne dobijes pare sa tog racuna

Fala zmaje za info :) Koji crni japanci, vrag ih odneo sa sve drajverom i hondom i kenonom!:whip:

Samo još ako može info kako da se poništi transakcija?

Poslednja izmena:
Kurajber, ostavljajuci po strani ono prepucavanje, jesi podigao vise ili manje od 1.000$, izgleda da pocinju i kod njih guzve pa su malo poceli da kasne?

1300+. Nesto malo preko 1000e.

Ne mislim da kasne vec me uhvatio vikend. I prosli put mi je leglo isto ovako popodne ali odmah sutradan. Bila je oko 93e cifra. Ok je ovo, 2 radna dana kako bi i trebalo da bude inace. Ne kasni nista.

I sjajna je stvar sto je odlicna cena trenutno na stampu, nije kao ovo ludilo na mtgox-u. Ja sam prodavao kad je bila cena 2-4$ manja i opet mi je bilo ok jer znam bar da ce brzo leci.

Poslednja izmena:
Zna neko kako da se poništi transakcija na Goxu? Sajbere?

Btw, malo pre me zvali iz komercijalne zbog priliva, pretpostavljam da je Bitstamp, u četvrtak uradio withdrawal, danas je koji, drugi ili treći radni dan...pošteno.

Sigurno je stamp jer je i meni malopre leglo sa stampa, isto od cetvrtka transakcija. Ne znam kako da ponistis transakciju sa gox-a, pretpostavljam da treba da im posaljes mail i zamolis ih da stopiraju to.

Naplaćuje li MtGox proviziju za poništavanje transakcije ili to rade za džabe (pošto je ovo ipak do njih a ne greška korisnika)?

Nebi trebalo jer nisu ni probali da proslede to banci. Da su probali i da je mozda neki od podataka neispravan i sl. onda bi naplatili onu njihovu proviziju. ovako stvarno nemaju sta da naplate ali ajd neka Zmaj potvrdi.

ja sam im poslao email da hocu da otkazem transakciju i da se nadam da mi nece naplatiti fee jer njihova banka nije prosledila transakciju

ovo sam poslao
'Hi,
this is too much time for me to wait withdrawal , please cancel my transaction, since your bank didn't proceed transaction, i shouldn't pay any fee.

Thanks'

Poslednja izmena:
Da malo razbijem ovu pricu o povlacenjem love. Cim je btc poceo da "slabi" vi prodajete :D

Nego, imam problem na btc guild-u. Desava se da mi poslije nekoliko sati grafika prestane sa kopanjem a u cgmineru pise dead. To mi se nije desavalo ma 50btc. Jel' imao neko slican problem i kako ga je rijesio?

Podigni napon ili smanji clock za 10-20MHz .

Vrh Dno