Dobio sam od MTGoxa istu ovakvu poruku, a uradio sam withdrawal 20. maja. Koji je poslednji datum withdrawala za koji znamo da je isplaćen?ne mogu da editujem poruku, odgovorili su mi bar brzo, a to je verovatno automatizovani email,
Hello,
Thank you for contacting us. Sorry for the delay and we were able to locate the transaction in question. It appears that our bank is still in the middle of processing the funds,and we will keep you updated once the transactions is processed. We apologize for any inconvenience this may cause.
Thanks,
MtGox.com Team
i nema ???, pa ja jutros to gledao ????
EDIT:
pazi stvaro , verovatno prate ovu temu pa je neko skinuo sliku ... :d
Posle koliko ti lezu novci sa stampa? Ja cekam od cetvrtka i jos uvek nista.
Pre toga sam probao sa manjom sumom i leglo mi je sutradan.
Svi kojima vec dugo stoje pare u procesu na goxu, mogu da poniste transakciju, kupe btc, prebace na bitstamp. Danas sam tako coveku unovcavao bitstamp, tako da je ovo provereno i radi za sve oni koji ne bi da cekaju jos koju nedelju na gox![]()
Jel povlacio neko dolare sa bitstamp-a? Napravio sam devizni i visu electron u dolarima pa me zanima da li mogu da povucem u dolarima sa bitstamp-a?
Upravo mi legle pare, samo sto sam te pitao![]()
Svi kojima vec dugo stoje pare u procesu na goxu, mogu da poniste transakciju, kupe btc, prebace na bitstamp. Danas sam tako coveku unovcavao bitstamp, tako da je ovo provereno i radi za sve oni koji ne bi da cekaju jos koju nedelju na gox![]()
Da malo razbijem ovu pricu o povlacenjem love. Cim je btc poceo da "slabi" vi prodajete![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari