Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Cgminer-om

Untitled.jpg

Evo poslednjih pola sata stabilno bez ijednog pada hash-a. Kao da su me culi da kukam :).

Sta bi dao da imam ove temperature :beer::)

Nego da li uopste stabilizovali ili zavisi od ovog porta sto si menjao? Taj podatak na sajtu nigde ne pominju kao opciju???

Istog momenta kada sam to promenio meni je krenulo da radi dobro.

Edit: Imate u temi "Hardver za kopanje (GPU,CPU itd.)" na cetvrtoj strani moj setup. Sad su niske temperature, 22 stepena sobna tako da ih nije tesko ohladiti (4xGigabyte R797oc-3gd). Kad su vrucine upalim im veliki ventilator i drzim ih malo ispod 70 stepeni.

Poslednja izmena:
Hmmm kako sam promenio portove sa 8322 na 3333 rudari nece da krenu. Ni jedna jedina karta?

Jesi promenio i u .bat i .config fajlu?

Sve mi ide iz guiminera sem jednog riga gde mi je diablo miner. Tu nisam ni probao...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1368376883610.jpg
    uploadfromtaptalk1368376883610.jpg
    105.3 KB · Pregleda: 100
Jel konstatovao racun za struju ? :D

Nismo se razumeli. Gazda nije gazda firme, vec vlasnik objekta. Firma je moja i ortakova, tako da sve racune za ceo sprat placamo mi jer ih mi i pravimo :). A objekat je idealan za rudnik jer je u samom centru, ima obezbedjenje (IP kamere, resetke, morao sam da postavim skupa mi je oprema), industriski strujomer (25a su kablovi u zidovima pa racunajte, 80kw je dozvoljena snaga). A lokale izdaje jeftino, ja mu celu salu od 67kvm gde sam smestio internet centar i jos jednu kancelariju pride placam 120E. Eto to je nacin da se ne zakupi stan da bi se rudarilo, moze i poslovni prostor :). I licno mislim da je bolje juriti takva mesta za rudnike od stanova, cisto zbog industrijske cene struje i kvaliteta instalacija, od stambenih objekata kojima su mahom glavni osiguraci na 16A.

Samo sa Cgminer port 3333 hoce da radi na 50btc, ni jedan drugi miner nece da radi sa tim portom.

I ja sam imao problem ovih dana sa 50btc nikako da poveze da radi normalno non stop puca nesto ,ali evo danas je izgleda proradio kako treba,za sad je sve ok.

Meni cas pada cas ne radi cas radi, na ovaj 8xxx port sam, i tako ceo dan danas

Cuvaj suze gorane, tek ima da skace :p...

Nismo se razumeli. Gazda nije gazda firme, vec vlasnik objekta. Firma je moja i ortakova, tako da sve racune za ceo sprat placamo mi jer ih mi i pravimo :). A objekat je idealan za rudnik jer je u samom centru, ima obezbedjenje (IP kamere, resetke, morao sam da postavim skupa mi je oprema), industriski strujomer (25a su kablovi u zidovima pa racunajte, 80kw je dozvoljena snaga). A lokale izdaje jeftino, ja mu celu salu od 67kvm gde sam smestio internet centar i jos jednu kancelariju pride placam 120E. Eto to je nacin da se ne zakupi stan da bi se rudarilo, moze i poslovni prostor :). I licno mislim da je bolje juriti takva mesta za rudnike od stanova, cisto zbog industrijske cene struje i kvaliteta instalacija, od stambenih objekata kojima su mahom glavni osiguraci na 16A.
Nije toliko bitno, ali si nešto tu pomešao, 25A limitatori ti daju maksimalnu angažovanu snagu od 17,3kW. Snaga ti je struja * napon (međufazni - 400V) * 1,73.

Ja kontam da kad razradim rudarenje krajem godine, zakupim garsonjeru. Jer zivim u stanu od 35mkv, pa sve sto je vise od 2 masine mi ne odgovara. A i zelim da izbegnem znatizeljnost ljudi kad me pitaju zasto plakar za garderobu ima na sebi ventilatori od 20cm.....

Taman ces imati fraj grejanje zimi u tom stanu. :D

Ja kontam da kad razradim rudarenje krajem godine, zakupim garsonjeru. Jer zivim u stanu od 35mkv, pa sve sto je vise od 2 masine mi ne odgovara. A i zelim da izbegnem znatizeljnost ljudi kad me pitaju zasto plakar za garderobu ima na sebi ventilatori od 20cm.....

Kazi da je to protiv moljaca :D...

Ono što sam ja primetio vezano za 50btc je da mi jedino mašina na kojoj imam dve kartice ponekad stane (hashrate padne na 0MH/s), a mašine sa po jednom karticom nikada nisu imale tih problema. Rudar je 50btc sa cgminer kernelom.

Ili da provetravam garderobu :lupko:

***, nema leba bez provetravanja :p...

Mnogo vas se zali na 50btc, ne znam zasto onda ne promenite pool. BitMinter radi savrseno dobro. Stabilan je, mali je fee, svaki dan zaradim koliko bi i trebalo, a nekad i malo vise

Mnogo vas se zali na 50btc, ne znam zasto onda ne promenite pool. BitMinter radi savrseno dobro. Stabilan je, mali je fee, svaki dan zaradim koliko bi i trebalo, a nekad i malo vise
Moje prvo iskustvo sa 50btc je bilo da nisam uspeo da skinem njihovog minera, pucao mi je download na pola. A na Bitminter, is prve. Sto je meni bitno za pocetnika da se ne petljam. S' tim sto sam ja probao sa gtx295. I na onoj tabeli pise da ona daje oko 150. a ja sam imao maksimum 80. 40 mhas po jezgru

Greska, daje maksimalno 120. Ipak nije bilo velike razlike

Poslednja izmena od urednika:
sledeci diff za 70% veci???? :hair:
btc diff.JPG
za 8 dana!!!!

sad bas i ja gledam 71% veci sledeci diff. i to za 8 dana, nije vise kao ranije na svake dve nedelje :crash:
ipak se znalo da ce kad tad i do toga doci samo je bilo pitanje vremena!
izgleda da sitni gpu mineri (poput mene) polako mogu da se pozdrave, ili da se prebacimo na druge valute pa cemo videti sta ce biti od toga...

Poslednja izmena:
@gorane sad mozes da places :d....

stanje se za 15min promenilo....na gore....skoro 77% gore ide,za 7 dana :shock:
u tom slucaju bi jedna 7950 naklokovana na 1200mhz pravila 0.19 btc-a za mesec dana........:S:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno