Da li ekstender može da se ubode u 1X slot ukoliko se u 16x slotu pored nalazi double-slot grafika i samim tim ga prekriva svojim kulerom?
Npr. situacija kao na slici:
![]()
Stavis i primarnu na extender![]()
+1Verovatno reparirane.
Da li je neko imao problema sa stavljanjem vise gpu-ova na jednu masinu/plocu.
Masina je zasnovana na: ga-990fxa-d3 i CM Thunder 700w.
Ideja je da na ovu masinu stavim 5-6x7850, sto bi napajanje trebalo izdrzati (5 opusteno, 6 je vec mozda na granici). 2 kartice su ubodene direktno na plocu, 3 preko ekstendera: dvije na x16-x16, jedna x1-x16. Medjutim, 4 kartice rade bez problema, a cim 5-a startuje sa mining-om racunar se gasi poslije par minuta. Napominjem da nije bitno koje kartice rade, probao sam vise kombinacija i svaki put pokretanje 5-e dovodi do gasenja.
Prva pomisao je bila da napajanje nije dovoljno jako, pa sam jednu karticu prikljucio na posebno napajanje - medjutim, ista situacija.
PS. Izvinjavam se za isto pitanje u 2 teme, ova je puno aktivnija pa pretpostavljam da cu brze dobiti odg.
Da li je neko imao problema sa stavljanjem vise gpu-ova na jednu masinu/plocu.
Masina je zasnovana na: ga-990fxa-d3 i CM Thunder 700w.
Ideja je da na ovu masinu stavim 5-6x7850, sto bi napajanje trebalo izdrzati (5 opusteno, 6 je vec mozda na granici).
ako moze malo detaljnije,.... uzmem visa electron karticu recimo od intese... broj kartice ukucam na mtgox-u i to je to? ako moze detalnije, neko ko je to vec radio sa visa electron karticom?
Jesu li stigli nekom extenderi ko je narucivao sa dx.com? Ja klen narucio samo 1 komad
..ko tera 2x7950 na 50btc, nek ipak nek stavi share dif na 1, ima mnogo manje invalid share-a i time vise btc-a na "brojcaniku".
Neko? :S:Da li je neko probao "kineske" extendere i kako rade?
Jer bih da narucim preko druga nekoliko...
ipak da se stavi na 1?? ili....zar nije receno da kod ovakvih konfiguracija bolje je da se stavi diff na 2?
hvala na extra odgovoru...
ako neko zna neka napise
Jednostavno ides meni trade pa levo funding options pa withdraw funds pa add withdraw metod...onda biras bank transfer i popunjavas podatke kako te pita wizard...posle se pojavi u delu withdraw funds (tamo gde si isao add withdraw metod) u roletni tvoja banka...par sati ce pisati verzfiing ili kako vec i onda kad se verifikuje (verifikacija ne zahteva nikakve akcije samo strpljenje) mozes da upises iznos koji prebacujes kad kliknes na svoju banku... A najpre odes u banku i trazis IBAN od tvog deviznog racuna ...ako moze malo detaljnije,.... uzmem visa electron karticu recimo od intese... broj kartice ukucam na mtgox-u i to je to? ako moze detalnije, neko ko je to vec radio sa visa electron karticom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari