Dal je realno da neko bude toliko naivan, i da na lepo srocen tekst, gomile slika koje nista ne govore, video snimaka koji su krajnje smesni, uplati odredjenu cifru, i to jos u bitcoin-ima.. Hajde da budemo realni..
- trazi se uplata strogo u BTC [btc ne podleze ni jednom ovozemaljskom zakonu pravosudja]
- niko ne garantuje da ce uredjaj da radi kako treba [ala kupovina na limundu "prodajem ne testiran hardver, nisam imao gde da ga probam"]
- nudi se uredjaj koji se otplati za par nedelja [kakav bi to ***** bio, i takav uredjaj prodao nekome]
- obecanja i obecanja da ce krenuti isporuka sutra, prekosutra, za dve nedelje, mesec dana i tako u nedogled [ja sam poceo sa btc-om u junu prosle godine i jos onda je bilo najavljena isporuka za 2-3 nedelje, samo da stigne cip]
- ...
Jedan dobar drugar je narucio asic.. poslao im je btc za tu igranku.. i pored svega toga (par meseci od narucivanja a-sika).. pazario je hardvera za jos 10-15 ghs.. Cemu onda kupovina tih grafika sada ?
Mislim da su se i sami kupci takvih uredjaja, pomirili sa cinjenicom da je to krajnje smesan potez koji su uradili.. pa se sad dopunjuje snaga novim grafikama
Ja bih bio presrecan da mu taj uredjaj stigne, i da napravi milione, i da sazida kucu do moje pa da budemo komsije rudari.. ali ..
Ljudi vec proracunavaju koliko ce da zarade i za koliko ce da otplate a-sik spravicu.. a jos je nisu ni videli, a kamo li pokrenulito je isto kao kad bih ja racunao za koliko bi mi se otplatio auto koji ide na vazduh.. al samo jos da stigne..
Smatram da je pametnije da su te novce bacili na rulet, pa gadjali tacan broj (ili kako se to vec kaze - ne posecujem takva mesta) - veca je verovatnoca da ces pogoditi tako nesto nego sto ces dobiti spravicu koja ti pravi vrhunsku platu, a da se pri tom otplati za par nedelja..
Moje misljenje, mozda ja gresim, vreme ce pokazati.. ali jedna cinjenica je vrlo prosta: |LJUDSKA POHLEPA JE MNOGO MOCNO ORUZJE|
Nemoj tako
Podignes kod ovog bate
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/378058/Da-li-biste-pozajmili-novac-od-ovog-coveka kredit i ulozis u ASIC ,nemoj vise siriti dezinformacije