Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

QQ, očigledno niste dobro obavešteni.

Iako ovo što piše nije baš istinina, momci nisu kriminalci, skembali su ih i prišili im nekoliko krivičnih dela. A kakve sve gluposti je policija nalupala možete da čitate. Momci su čak imali i firmu, radili "na belo", plaćali porez, radnike, knjigovođu, ..., ali nisu bili dobro obavešteni. ;)

I oni su slali pare na različite račune.

http://www.cins.org.rs/?p=1859

Samo čekam "bombu" za Bitcoin.

+1

Čovek pita ono što ga stvarno interesuje, kao i mnoge od nas i onda je to spam. A dok različite baba Vange i vidovite Zorke prognoziraju bitcoin na nekoliko strana onda to nije spam.

Naravno i na to sam mislio, zato sam i napisao kladionica.

Sale, paranojises se previse. Mrzi me da ti objasnjavam sada, ali oni su imali registrovanu firmu, novce su uzimali od ljudi odavde, "obrtali ih", i onda vracali nazad. Ti niti imas firmu, niti pruzaz neke usluge nekome, niti obrces pare u smislu da ih saljes i primas iz inostranstva (cesto).

Srpskoj drzavi daj ono sto joj i sleduje - jedan lep kobaz. ako skupis preko 14k eur otvori nekome racun i to ti je to.

------------------------------

Sto se tice trenutne BTC cene i oscilacija> neko testira granicu od 100 $, sto je dobro. ne bi trebalo da prodje puno vremena dok uistinu ne stignemo tamo. :)

Poslednja izmena:
Prso 50btc...

Naravno i na to sam mislio, zato sam i napisao kladionica.

Poenta je što oni nisu kladioničari, to im je MUP "prišio". Pogledaj samo bombaste naslove koji su se pojavljivali kada su ih priveli. Momci su mesecima bili u pritvoru, ne znam šta je na kraju bilo s njima.

Mogu samo misliti šta će da kažu za Bitcoin i šta sve mogu da ti "zalepe". Ti se posle brani ako imaš s čim da platiš advokata, ako ne ...

OK. Rekli smo šta imamo i idemo dalje. ;)

Bravo ledio, to je pravi odgovor. Sta pisete u izjavi kada podizete novac iz banke?
Ja kad me nazovu samo kazem da je to prihod i ne treba izjava,odma pustaju pare.
Ranije sam se glupirao da pomazem stranu kompaniju online u izradi fluktuirajuceg programskog koda,ali kako su isplate krenule da se ponavljaju,kao,ne moze tako nego da se pare vrate i uz pare da posalju i izjavu da mi oni pomazu jer sam socijalno ugrozen sa 1000e :D,i ja presecem i priznam da je dohodak i nema problema,sve dok ispostujes one 2 milke ;)

Poenta je što oni nisu kladioničari, to im je MUP "prišio". Pogledaj samo bombaste naslove koji su se pojavljivali kada su ih priveli. Momci su mesecima bili u pritvoru, ne znam šta je na kraju bilo s njima.

Mogu samo misliti šta će da kažu za Bitcoin i šta sve mogu da ti "zalepe". Ti se posle brani ako imaš s čim da platiš advokata, ako ne ...

OK. Rekli smo šta imamo i idemo dalje. ;)

Au brate Sale koji nesporazum, ja ove nisam spominjao...
Kada sam mislio na kladioničare, mislio sam na ove što spamuju temu u vezi cene.

Sale,nas glavni trovac u najboljoj nameri :D:D:D

ako skupis preko 14k eur otvori nekome racun i to ti je to.

------------------------------

Sto se tice trenutne BTC cene i oscilacija> neko testira granicu od 100 $, sto je dobro. ne bi trebalo da prodje puno vremena dok uistinu ne stignemo tamo. :)

Verovatno je najbolje da se na isto ime otvori račun i na mtgox i u banci, tako da niko ne može da poveže te račune u banci sa jednim istim čovekom. Koliko računa u banci toliko na mtgoxu, podeliš pare sa kojima trguješ i mastiš brk :d

Mislim da niko ne testira granicu nego ljudi na sitno dižu cenu da bi prodali coine koje su kupili za 30$ manje. I tako u krug.

Ljudi ako ne ostetite nikoga iz Srbije nase pravosudje vam ne moze nista i.

Da li neko i dalje ima problem sa rudarenjem na 50btc?
Na 2 masine mi je proradilo, a na 3. i pored restarta i menjanja na backup pool i dalje nece da se mrdne, ispisuje stalno "cannot connect..."

To i ja htedoh reci, mloooogo ako ne skoci cena , niko ne odustaje, vidi se da je udarila kriza, rade svabe i za manje od 10e dnevno;)

@kondenzator za jedan sokic u gradu

Poslednja izmena:
Isto nece rudarenje na 50BTC od 19h ??? Anyone ??

Poslednja izmena:
Ne verujem da ce diff pasti, kad je bila dobra cena svi pokupovali karte i sad treba da se isplate

Imam jedan problem, odnosno dva :D
Ovako prvi problem je sto kad pustim obije kartice da rudare, poslije minut, dva mi bude greska u driveru i ova koja je primarna ne nastavlja da rudari (znaci moram ja da pokrenem rudarenje), dok ova sekundarna nastavlja kao da nista nije bilo.
Pokusao sam iz biosa da podesim da mi integrisana bude primarna, a ove dvije da budu samo za rudarenje, ali onda mi team viewer i ostali programi pokazuju kao da nemam drivere u kompu i kad instaliram drivere opet isto.
Help me! :D
ps dok rudari samo sekundarna nemam problema, radi se o 5770 i 5750...

Toj kojoj puca drajver, samnji intenzitet.

spusti klok ili dodaj malo struje toj glavnoj

Dovuci jedan golem kabel od 220v pa prisloni na nju :D

baš, diff skače a cena pada, a otplatićemo kartice ko zna kad mi koji smo od skora u ovom poslu :S

Cena je sada ok, stabilizovala se. Gledam zadnja tri sata se bori oko 68e i ne popusta. Ocekivao sam danas da ce pasti na 60e ali nista, kupuje se i dalje kao ludo tako da cena ne pada. To je super znak da ce cena ici gore. Samo da predjemo 75e i na konju smo ;) Apsolutno nema nikakvog razloga za kukanje, zarade ce biti. Diff ce i dalje ici gore tako da pravite racunicu po tome.

A s tobom cu Delevicu nasamo da porazgovaram :d

a da li staviti workera da radi PPS ili PPLNS?

PPLNS u teoriji je mnogo bolje rešenje. Problem je sa realizacijom (scum rudnicima).

Nazad
Vrh Dno