Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Aj nek neko objasni localbitcoins od jednom sam trazio za 1000e sto nudi i sad?

Neko je kupio 735 koina po 55,5 €. Sad je već 61 €, *** ovo je čista kocka. :)

@Uruk - Dobro je, vec sutra ce vredeti 65 bar :). Al sacekaj 165 :D

@Sale - pazi i ja bih se igrao malo sad da sam prodao kad treba, ovako moram da cutim i gledam, btw gde gledas da je neko kupio 735 po 55,5 ne ovde jel http://bitcoinity.org/markets/mtgox/EUR

Poslednja izmena:
Lepo sam rekao da ce jos par puta da ga voze 65-100$ ...

Poslednja izmena:
Zar niko nije trgovao na localbitcoins?
Ja aktivirao kupovinu od nekog belgradetrade, ali vidim niko se nejavlja

dopunio se i ja malo, ali zakasnih! kupih tek na 59 eur.

zeljko, pa što ne ostaviš ovde ponudu za novčiće?

Poslednja izmena:
E sad ajde molim vas, vi sto ste kupili sirom sveta jeftino naterajte to opet iznad 100-120evra bar da imate sto vecu zaradu :D, to bi i meni odgovaralo

Poslednja izmena:
ah, pa to piši vunama i slabim rukama.

i još nešto. ovo nije kao kocka! napisah jednom da je najvažnije da sami sa sobom se dogovorite pre bilo kakve akcije koliko bi platili jedan novčić, a za koliko bi ga prodali!

što se bolje dogovorite sami sa sobom šta je realno, a šta ne - to ćete pre početi da pravite bolje procene, i da mlatite veće novce.

Poslednja izmena:
Slazem se...mislim da cu probati dalje sa minimalnim sumama tipa 0,2-3 da "vezbam" pa ako nekad i zeznem nije strasno, ali da osetim kako to ide. Do sada sam uspeo 3 puta od 3 da dobro procenim i u plusu sam tako (jedino sto sam zeznuo prodaju na peak ceni ili blizu sto je najgore).

ja prodao po 200 pa kupio po 137e :d ad razmisljam da prodam po 90-100 pa da kupim kad bude 60, mada kakve sam srece do sad uvek kada tako kupim ono pocne da raste u nebo

Nije ni cudo sto je pao, kad je istovareno preko 200.000 btc-a za kratko vreme...

Odeeee :S: Sad je na 45e, po ovom kursu se vise isplati kopati ltc...

au sta je ovo, mnogo brzo pada... sinoc sam iz zezanja stavio da kupujem na 45 i 42 sve ode.

Bas se sroljala cena.....:mad:

Auuu, neko je istovario: 2546.32 a few seconds ago po 40.00 $ :zgran:

Vidim ja uskoro dolazimo do cene gde će mi biti žao što sam uopšte i ušao u ovu priču :). Proradio onaj grafikon izgleda..

Poslednja izmena:
pa znas kako se kaze... posle j... nema kajanja

edit:
ja lupio 7 dana, a evo ga odma sutradan na 38 :/

Poslednja izmena:
Isplati se dokle god je trosak manji od dobiti...A sad, ko se nadao da ce da mazne veliku lovu nabrzaka, zeznuo se. Kada sam poceo ovu "delatnost" cena je bila oko 9eur (oktobar 2012.). Dnevno sam kopao malo vise od 1btc, sto je u prevodu oko 9eur dnevno. Danas je cena 37.5eur, kopam oko 0.4 sto je 15eur dnevno. Struje trosim vise za oko 80eur, tako da je jos uvek bolje nego kada sam krenuo. Mada, ako padne ispod 20, moracu smanjiti potrosnju struje do nekog srecnijeg momenta...

More sta ce nasi uvoznici, bice kartica samo tako, @Saj ce da pazarimo il da cekamo bolja vremena, doduse meni treba za krckanje, mozda ce uvoznici sad biti manje alavi, pa spuste cene:d

Isplati se dokle god je trosak manji od dobiti...A sad, ko se nadao da ce da mazne veliku lovu nabrzaka, zeznuo se. Kada sam poceo ovu "delatnost" cena je bila oko 9eur (oktobar 2012.). Dnevno sam kopao malo vise od 1btc, sto je u prevodu oko 9eur dnevno. Danas je cena 37.5eur, kopam oko 0.4 sto je 15eur dnevno. Struje trosim vise za oko 80eur, tako da je jos uvek bolje nego kada sam krenuo. Mada, ako padne ispod 20, moracu smanjiti potrosnju struje do nekog srecnijeg momenta...

U avgustu 2012 diff 2.270.000 cena BTC-a 9.5 dolara !

Baš me interesuje koliki će biti sledeći diff, a posebno onaj posle njega. Stranci će po ovoj ceni morati masovno da odustaju od kopanja.

Baš me interesuje koliki će biti sledeći diff, a posebno onaj posle njega. Stranci će po ovoj ceni morati masovno da odustaju od kopanja.

Ranije je diff pratio cenu sa par nedelja kasnjenja. Sada kako se ukljucuju asici mislim da nema sanse da se ocekuje neko smanjenje vec bas naprotiv, nevezano za cenu.

Nazad
Vrh Dno