Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Prebacis coine na njegov mtgox acc i on kad proda svu lovu prebaci na racun i tebi da tvoj deo. Drugari i ja se tako organizujemo sada, prebacicemo sve na jednog pa pravac devizni.

E malopre sam se baš setio da moram coin da šaljem na nečiju adresu, on proda i onda kada digne (mi ne plati ništa :d) da meni moj deo a proviziju delimo u zavisnosti koliko nas ima, to je jedino rešenje ;). A ja juče prodao 1 baš, moraću ponovo da kupim :) pa onda da nađem nekog ko bi hteo da mi odradi to.

Dzaba kad odatle ne mozes na racun da povuces, moras da narucujes neku robu i sl. ako se ne varam.
Prebacivanje na devizni je oko 40e provizija, fiksno. Tako da nije lose da se sto vise novca skupi za prebacivanje, procentualno ce dosta manje izaci.

Dzaba kad odatle ne mozes na racun da povuces, moras da narucujes neku robu i sl. ako se ne varam.
Prebacivanje na devizni je oko 40e provizija, fiksno. Tako da nije lose da se sto vise novca skupi za prebacivanje, procentualno ce dosta manje izaci.
Ako si na Skrill mislio, može da se prebaci na Intesa Visa Electron karticu, provizija sa Skrill-a na karticu je mizerija, više ti banka uzme kad podižeš dinare na automatu.
Malo više info o Skrill-u (ex MoneyBookers): http://forum.benchmark.rs/showthread.php?265979-Prijem-novca

Možda bude 80 kad skoči diff :D (što će biti manja zarada nego sad ***)

Sad se malo stabilizovala cena, nema vise onih sto prodaju ogromne kolicine. Ostali su sitni prodavci i sad je povuci potegni. Ovi sto kupuju ne daju vise trenutno, a ni ovi sto prodaju ne spustaju. Zato miruje. Ako se ovi sto kupuju malo olabave moze cena i da skoci koji euro. Mislim da je samo pitanje dana kada ce da krene.

Poslednja izmena:
Ako si na Skrill mislio, može da se prebaci na Intesa Visa Electron karticu, provizija sa Skrill-a na karticu je mizerija, više ti banka uzme kad podižeš dinare na automatu.
Malo više info o Skrill-u (ex MoneyBookers): http://forum.benchmark.rs/showthread.php?265979-Prijem-novca

Može i na devizni da se prebaci. Treba razmisliti o tome, tj. izračunati jer 12% nije puno s obzirom da MtGox uzima 2000 jena + banka. E sad, problem su dolari jer MB naplaćuje konverziju u evre.

Ljudi, sta ste rekli, koliko traje validacija racuna na MTgox-u? Odradio sam sta treba pre neki dan i jos uvek stoji validating.

I meni već nedelju dana stoji validating za Societe Generale račun.

Može i na devizni da se prebaci. Treba razmisliti o tome, tj. izračunati jer 12% nije puno s obzirom da MtGox uzima 2000 jena + banka. E sad, problem su dolari jer MB naplaćuje konverziju u evre.

Konverzija u $ je zanemarljiva uzimajuci u obzir kolicinu novca koji saljemo sa btce. Da rezimiramo za male transakcije BTC-e ->moneybookers a za velike mtgox->devizni racun.

Može i na devizni da se prebaci.

Recimo da otvorim novi račun, vezan za $. Koliko me košta održavanje i kako da podižem pare?
Ova Intesa Visa Electron mi je vezana za €, na 2 godine je, besplatna je kao i održavanje, otvorio sam je zbog kupovine na internetu, nisam ovo planirao... :)

Koliko ja vidim ima samo Bank transfer u Withdraw funds, mada ne znam mozda kasnije dok radis ima vise opcija..

...baklava...

Ljudi, sta ste rekli, koliko traje validacija racuna na MTgox-u? Odradio sam sta treba pre neki dan i jos uvek stoji validating.

Meni to stajalo 10-ak dana, pa mi poslali email u kome mi traže da "uslikam" neki račun i da im vratim na taj email i tek danas mi stigao odgovor da su me verifikovali i da sad mogu da podignem limit svojih transakcija.

Samo još da imam šta da prodajem i podižem evriće. :D

Tako da, ako neko hoće da podiže preko 1000 € neka mi se javi. Tarifa je standardna, 1%. :p

Račun u Intezi mi se brzo verifikovao, dan-dva čini mi se.

Poslednja izmena:
Konverzija u $ je zanemarljiva uzimajuci u obzir kolicinu novca koji saljemo sa btce. Da rezimiramo za male transakcije BTC-e ->moneybookers a za velike mtgox->devizni racun.

Nije zanemarljiva, naš kolega "tenkista" (mi što igramo WOT :)) se žalio kako su ga "očerupali" za tu konverziju. Imaš u onoj temi o MB-u što je SuperStarr linkovao.

Edit: @SuperStarr: Ja sam davnih dana otvorio običan devizni račun račun, ne košta ništa i traje beskonačno. Nema plaćanja i vezivanja kartica za njega, to mi je zapravo i trebalo, a za internet imam i ja Intesa Internet karticu. Na njihovom e-banking portalu možeš devize da prebacuješ sa jednog na drugi račun, ne moraš da ideš u banku, kao i da konvertuješ dinare u devize i prebacuješ na jedan od ta dva računa. Između ostalog, imam Intesa hit tekući račun, koji nisam ugasio kada sam platu prebacio u drugu banku, koji takođe ne košta ništa ako ne radim transakcije preko tekućeg računa. Sve u svemu, možda se i sa platom vratim u Intesu, nekako su mi najbolji.

Poslednja izmena:
Nije zanemarljiva, naš kolega "tenkista" (mi što igramo WOT :)) se žalio kako su ga "očerupali" za tu konverziju. Imaš u onoj temi o MB-u što je SuperStarr linkovao.

Edit: @SuperStarr: Ja sam davnih dana otvorio običan devizni račun račun, ne košta ništa i traje beskonačno. Nema plaćanja i vezivanja kartica za njega, to mi je zapravo i trebalo, a za internet imam i ja Intesa Internet karticu. Na njihovom e-banking portalu možeš devize da prebacuješ sa jednog na drugi račun, ne moraš da ideš u banku, kao i da konvertuješ dinare u devize i prebacuješ na jedan od ta dva računa. Između ostalog, imam Intesa hit tekući račun, koji nisam ugasio kada sam platu prebacio u drugu banku, koji takođe ne košta ništa ako ne radim transakcije preko tekućeg računa. Sve u svemu, možda se i sa platom vratim u Intesu, nekako su mi najbolji.

Ako sam dobro razumeo ovo je pisano za konverziju banke, ja nisam mislio na tu vec na konverziju koju moneybookers vrsi sa $ u eur posto vecina ima mb u eurima.

Ako sam dobro razumeo ovo je pisano za konverziju banke, ja nisam mislio na tu vec na konverziju koju moneybookers vrsi sa $ u eur posto vecina ima mb u eurima.

Ne, ja pričam o $ u €. Eno u LTC temi sam našao link i tu je čovek objasnio da su mu uzeli 3% (recimo na 1000 $ to je ohoho).

Poslednja izmena:
Sto ne otvorite posebnu temu vezano za prebacivanje/slanje para, bankama i ostalim cudima, mislim da ce biti bolje za pocetnike, a samim tim i preglednije...

Sale KG je napisao(la):
Meni to stajalo 10-ak dana, pa mi poslali email u kome mi traže da "uslikam" neki račun i da im vratim na taj email i tek danas mi stigao odgovor da su me verifikovali i da sad mogu da podignem limit svojih transakcija.

Samo još da imam šta da prodajem i podižem evriće. :D

Tako da, ako neko hoće da podiže preko 1000 € neka mi se javi. Tarifa je standardna, 1%. :p

Račun u Intezi mi se brzo verifikovao, dan-dva čini mi se.
Ja sam verifikaciju odradio prvog dana, nije me mrzelo. Sada cekam vec 3 dana da odradi validaciju bankovnog racuna pa da mogu da prebacujem.
cacanin je napisao(la):
Pa ne znam ni sam drugar je danas odradio sa eurobank transfer . Ceka validaciju pa javljam utiske.
I ja cekam, javicu kad zavrse.

Ima username,nego sam ga obisao gumicom. :D
Nema dodatna podesavanje, start i to je.
Meni pa cgminer nece, doduse nisam probao na ovu kartu.

Vrh Dno