nego, odakle se stvorilo ovoliko BTC na mtgox-u? Pre neki dan je bilo oko 24k a sada je prešlo 60k, nekako ne verujem da će cena nešto preterao skakati, eventualno do 100€ i da će tu da stoji
3. U cgmineru sam stavio default vrednost za difficulty=8, koliko ste vi stavili?
Nisam bas upoznat sa problematikom koja ide uz ekstendere i molexe. Stvarno ne bi bilo lose da neko iskusniji preporuci ako je vec uzimao i zna da su ok.
Pozdrav nov sam u ovome pa da pitam nesto. Poceo sam sinoc sa rudarenjem preko 50btc posto kako sam procitao za pocetnike je jedan od najboljih, e sad kako u payments page treba da se doda destination. Kad pretisnem Add destination, pise Type : pa da biram ili bitcoin adress ili phone number i ispod value i comment sta tu trebam tacno da unesem za podatke. I samo jedno pitanje za Mtgox za verifikaciju pise Proof of Identity i Proof of Residency sta je najbolji dokument da se stavi i koji je to ID number ( gde da ga nadjem na pasosu) i da li slika treba neka da se stavi. Izvinjavam se ako je malo opsirno pitanje ali sam nov, a zelim ozbiljno da pocnem. Hvala !
Pa sad verovatno nikako posto bitcoin-24.ne radi uopsteJel ima jos neka menjacnica koja salje putem SEPA na EU racun? To je stvarno bila najisplativija varijanta za nekog ko ima racun u EU, fix provizija 1.24e.
ko kopa ili trguje TRC neka zna da je lanac kompromitovan, tj. da je neko uspešno izveo 51 % napad.
ako kopas cgminerom :To sam i ja pitao više puta ali izgleda da niko ne zna, tj. svi nabadamo pa kako kome ispadne najbolje. Ja sam za 7850 stavio d=2, koji se po defaultu vraća na 8 i tako mi radi dobro.
Molio bi ako neko nadje povoljan metod za brz transfer para za kupovinu bitcoin-a da napise, znam za wiretranfer ali predugo traje
Stvarno si iskomplikovali kupovinu, a ja sam spreman da ulozim kad mi odgovara, ali ovako tesko kad sve traje par dane ili su provizije blizu 10%
Rudari..jel probao neko sa 7870 Powercolor MYST (tahiti)?
edit:meni se ne svidja ovoliko variranje vrednosti,ne uliva neku sigurnost za buduce dane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari