B-ZiGER
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.08.2007
- Poena
- 379
Nije da nisam ogorcen zbog pada BTC-a ali moralo je da se desi mislim i mesari su poceli da kupuju graficke kartice.Druga koga sam savetovao da pocne sa ovim je ubacio celu porodicu svi su poceli da kupuju grafe itd.. pri tom ljudi neznaju da upale kompjuter.
Jednostavno prica je previse dobra da bi bila istinita.
Moje misljenje je da ce ovo jos da padne i ako se jos oporavilo sada kao nesto mislim da nece to da traje, pasce i to dosta tipa na 20eu BTC mozda i nize i onda cemo i mi i tetke bake koje su kupile da puknemo zbog hypa koji je bio bas dobar da je navukao ne celu Srbiju nego pola sveta neko se lepo ovajdio na BTC-u.
Sledeci skok Diffa i isporuke Asica ce male rudare da zakopa nadam se da gresim :type:
Jednostavno prica je previse dobra da bi bila istinita.
Moje misljenje je da ce ovo jos da padne i ako se jos oporavilo sada kao nesto mislim da nece to da traje, pasce i to dosta tipa na 20eu BTC mozda i nize i onda cemo i mi i tetke bake koje su kupile da puknemo zbog hypa koji je bio bas dobar da je navukao ne celu Srbiju nego pola sveta neko se lepo ovajdio na BTC-u.
Sledeci skok Diffa i isporuke Asica ce male rudare da zakopa nadam se da gresim :type: