- Učlanjen(a)
- 04.08.2007
- Poena
- 499
cudi me da neki nisu vec poceli da prodaju graficke ,)
bas bi pazario neku 7970 ili 2 za 3 BTC :d
Ako neki od rudara nisu vec odapeli a masine krckaju li krckaju
cudi me da neki nisu vec poceli da prodaju graficke ,)
bas bi pazario neku 7970 ili 2 za 3 BTC :d
Bilo je jasno ko dan da ce da pukne na ~200EUR/USD...
Umro je nash btc warp
R.I.P
Gde gledas?
Pustite sad to, ajmo malo da se vratimo na samu temu kopanja. Ipak smo mi "rudari" a ne mešetari i berzanski špekulanti (iako neki pokušavaju i u tim vodama da plivaju).
Elem, da li je neko pokušao da "rudari" na virtuelnoj mašini?
Palo mi je na pamet ovo, i pokušaću čim dobijem malo slobodnog vremena, ali rekoh prvo da priupitam za iskustva drugih. Mogu komotno da odvojim 4 GB rama i jedao ili dva jezgra procesora za virtuelnu mašinu koja može biti Linux, Bamt, ....
Umrooo??? Prvo BTC a za njim i warp koji ti je doneo prvi koine kada si jedini rudario na ovim prostorima :banghead:
Gde gledas?
neces time nista dobiti, previse gubis na performansama.....
Ne racunajacu ekipu sa warp-a i malo ljudi sto su to radili tada. Tada su to bili kompjuterski gekovi i entuzijasti a sada svaka dzudza sto ne zna sta je racunar oce da pravi koine.
70-80$ je cena koja odgovara rudarima,
Odgovara, ali vec posle 2-3 diffa nece biti tako
Pitanjce. Potpuno početničko pitanjce.
Dosta vas ovde ima znanja i iskustva, za vreme (na kvadrat :]) ne znam, ali šta vas koči da napravite sopstveni "pool" ili menjačnicu? Razumem da bi ovo drugo išlo teže, ali valjda za ovo prvo postoje uslovi? Videh da je postojao domaćinski LTC kao i menjačnica koja po vašim pričama malko više dere...
Šta vas koči?
ja sam negde procitaju da se spramju server da kopa vise valuta istovremeno sad... bice mi zao ja sam prve Mhas/s tamo proizveo , jedina mana njihovog poola nije bila ta sto nisu imali neznam kolko snage vec sto su trebali stisnuti petlju i pustiti PPS, pool bi bio mnoooogo jaci i za sve bi imalo vise......Umro je nash btc warp
R.I.P
FINANSIJE
To koči svakoga ko razmišlja u tom pravcu. Serveri, pa sigurnost istih, nije to samo tako "ajde da napravimo pool". O berzi, iliti menjačnici tek ne treba trošiti reči.
Edit: Ne postoji domaća menjačnica, postoji "menjačnica" na Srpski način. Vi nama koine, mi vama uz proviziju pare uplaćujemo uplatnicama preko pošti i banaka. To nije to, a i pod velikim pitanjem je legalnost takvog poslovanja.![]()
ja sam negde procitaju da se spramju server da kopa vise valuta istovremeno sad... bice mi zao ja sam prve Mhas/s tamo proizveo , jedina mana njihovog poola nije bila ta sto nisu imali neznam kolko snage vec sto su trebali stisnuti petlju i pustiti PPS, pool bi bio mnoooogo jaci i za sve bi imalo vise......
a admini su objavili public da ce u narednih mjesec dana pored btc i ltc i trc da uvedu uz pps naravno...Umro je nash btc warp
R.I.P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari