undertaker_84_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.03.2004
- Poena
- 620
Samo sto - Mtgox trading engine lag: 226.70s :smash:.... jel ima neka pametnija alternativa od mtgox-a?
Njima garant nikad ne laguje...nonstop profit.
Samo sto - Mtgox trading engine lag: 226.70s :smash:.... jel ima neka pametnija alternativa od mtgox-a?
Ljudi, šta mi znači u cgmineru oznaka HW: (broj). A - accepted, R: rejected, a HW ne znam šta je. Pokušao sam da kopam ltc i na intensity 19 ovo došlo na 200 i dalje raste.
jednostavno pitanje za iskusne:
mora li se teziti nekom jacem CPU-u i ploci sa vise x16 PCI-e slotova, ili je dovoljno sve pobosti u plocu sa G530 i x8 i x4 PCI-e slotovima?
na 50btc ti je podeseno da ti prikazuje prosjecnu brzinu na 60 minuta, mozes da podesis na manje ako zelis, tako da je moguce to problem, mada meni je ovih par dana brzina bila 205 12 sati, a on je ocitavao 190-195...Nov sam u ovom rudarenju pa imam neka pitanja. Uglavnom sam sve podesio kako mi odgovara i sve sljaka ok, ali me interesuje zasto 50btc cita 116mhs a u onom njegovom mineru 50miner ( miner: phoenix, kernel phatk) rudari po 140mhs? Jos me interesuje ovaj bitcoin wallet, vec nekoliko sati sinhronizuje nesto, da li je problem sto sam ja poceo da rudarim a nisam zavrsio sinhronizaciju? Interesuje me posto za wallet nigde ne vidim user/pass kako se "bekapuje" u slucaju pada sistema ili neceg treceg?
Vidim ljudi preporucuju bitparking pa me interesuje koju on to adresu traziVidim ima u valletu neka adresa receive coins, da li je to ta?
Hvala unapred.
Narode, više nije pitanje gde ima grafika, nego gde ima napajanjadajte neki predlog i na PM, gde ima taj chief nitro od 950W ili onaj od 1000 što nije nitro i slično nešto za pristojne pare, tj. da je tu do ~150€... ode sve na grafike, pa dok se ne povrati deo sredstava bar da se uzme nešto jeftinije. Može i taj Thermaltake od 730W hint ako ima negde... najavljen CM SilentProM2 od 850W za sutra, verovatno je skuplji par hiljada nego što vredi, al ne verujem da je loše napajanje?
A gde ima da se uzme 7950 a da nije 400e kao kod nekih lopova?
Vama jos nije jasno gde zivite....
Nista od povecana cene struje u maju, bar jedna dobra vest ovih dana sto se toga tice.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2013&mm=04&dd=08&nav_id=703025
Odakle ti takva ideja? Ti kao da si prespavao zadnjih 4 meseca pa si nastavio tamo gde je Mige stao s prognoziranjem kraja bitcoina za 10 dana i sl.zeljko je napisao(la):Kad izadju ASIC-si bice nevazno, veoma brzo ce koriscenje GPU biti nerentabilno
Odakle ti takva ideja? Ti kao da si prespavao zadnjih 4 meseca pa si nastavio tamo gde je Mige stao s prognoziranjem kraja bitcoina za 10 dana i sl.
Kopali smo mi i za 3x manju zaradu od ove. A sta mislis dali je moguce da se snaga utrostruci i toliko skoci diff a da cena ostane ista?
Ja sam vec napisao pre neki dan, diff ne moze da skoci koliko cena ide gore! Barem ne u neko skorije vreme. Asic ima jako ogranicenu proizvodnju, gpu karti nema ni blizu koliko bi mi zeleli da ih ima, kako da skoci diff toliko kad je cena skocila 100% za 15 dana?!
To si napisao kao neko ko je juce usao u celu pricu ili mozda procitao nesto onako povrsno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari