Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

da li mogu u guimineru da podesavam intensity? nece na -i

Stvarate zabunu,jel ovo btc ili ltc tema?

imam jedno pitanje oko wire transfera sa mtgox-a. Naime iz banke (intesa) sam dobio naravno svoj iban, ali isto tako sam dobio i intermediary banku, tj komercijalnu banku iz franfurta. Da li u Intermediate Bank (Optional) treba da pišem nešto ili ostavljam prazno?

ja procam za btc? posto je ltc prso presao sam na btc pa pitam samo da li je moguce povecati jer vidim dok kopam da mi komp normalno radi, ne secka ne kilavi, i daje oko 640mh?

imam jedno pitanje oko wire transfera sa mtgox-a. Naime iz banke (intesa) sam dobio naravno svoj iban, ali isto tako sam dobio i intermediary banku, tj komercijalnu banku iz franfurta. Da li u Intermediate Bank (Optional) treba da pišem nešto ili ostavljam prazno?

Ostavi prazno. Ne znam kako si to dobio jer sam malopre i ja upisao svoj devizni račun a to mi je bilo prazno.

Samo upiši IBAN. Kako si dobio IBAN? To ti piše na onom plastificiranom kartončetu, tj. to je tvo račun koji počinje sa RS35.....

Imajte u vidu da devizni račun od Intesa Internet kartice ne može da prima uplate i ako kojim slučajem koristite to onda "neće da može", što bi rekao Šojić. :)

Dobio sam ga tako što sam ušao u Banku, došao do "savetnika" i rekao meni treba iban :) Šalim se, u banci sam uzeo celu instrukciju za iban, ali tek sad kad si rekao da je to u suštini samo račun, ne vidim svrhu odlaska u banku po iban :)

Ostavi prazno. Ne znam kako si to dobio jer sam malopre i ja upisao svoj devizni račun a to mi je bilo prazno.

Samo upiši IBAN. Kako si dobio IBAN? To ti piše na onom plastificiranom kartončetu, tj. to je tvo račun koji počinje sa RS35.....

Imajte u vidu da devizni račun od Intesa Internet kartice ne može da prima uplate i ako kojim slučajem koristite to onda "neće da može", što bi rekao Šojić. :)

Imam visa electron koja je vezana za devizni racun, da li na taj racun mogu da primam uplate?

Vircurex je trenutno down, kao rade neki upgrade usled ddos napada, nece biti dostupan bar do ponedeljka uvece, i to bas kad sam hteo da prebacim btc na mtgox, -+"'1&šđ-6#54+-

Vircurex je trenutno down, kao rade neki upgrade usled ddos napada, nece biti dostupan bar do ponedeljka uvece, i to bas kad sam hteo da prebacim btc na mtgox, -+"'1&šđ-6#54+-

Odakle ti to da nece raditi do ponedeljka?

Ja zamenio skoro ceo BTC u PPC i vicurex odmah pao :smackbum: Nznam da li su se ranije desavale slicne stvari...nadam se da necu izgubiti ceo btc

Sta god da uradim menjajuci valute podje po zlu, prodam ltc kad je skocio na 1.5 kad on nicim izazvan ode na 4.5$..e to kad sam preziveo :mad:

Poslednja izmena:
Trazio sam po netu, ima neki forum na bitcointalk nesto tako preko telefona surfujem, jeb** ti vicurex i sve, mada mislim da nema nista od njegovog dizanja, to je to

Trazio sam po netu, ima neki forum na bitcointalk nesto tako preko telefona surfujem, jeb** ti vicurex i sve, mada mislim da nema nista od njegovog dizanja, to je to

ja nisam tako pesimistican u vezi sa tim... podicice ga sigurno, samo da li ce biti posledica po korisnike ;) na twiteru objavise da su "funds safe and secured" i da ce najranije proraditi nocas a najkasnije ponedeljak noc, kako ce verovatno i biti

Poslednja izmena:
videcemo, mogli su bar da sacekaju 1-2 sata taman sam hteo da posaljem novac na mtgox

Verujem da ce biti sve ok ali ajd videcemo. Ja cu napraviti novi acc na bitparkingu i direkt cu slati btc na MTgox, preskacem Vircurex. Sto se tice ovih ostalih valuta to cu i dalje tu prodavati ali tu je daleko manja cifra u pitanju.

ma podici ce vircurex sigurno
imam tamo za jedno 8 BTC-a

Koji miner mi vi savetujete da koristim i sa kojim podesavanjima ?
Skinuo sam 50btc miner koji u sebi ima nekoliko varijanti i za svaki od njih posebna podesavanja. Citao sam i isprobavao (neki su brzi neki koriste i CPU), trenutno koristim diablo miner.
Koristim 7790 graficku.

Poslednja izmena:
Sta mislite o ovoj karti - Saphire HD6790 256-bit 1GB DDR5 polovna, cijena 80 eura, mozda moze i nize ;) jel koristio neko za rudarenje?

ja sam bas zamenio sve valute za btc i spremah se da ga saljem :D a ko ce ga znati

Ljudi, uzeo sam 7790, msi oc neka verzija, 1050MHz je core, preko Trixx-a sam je overklokovao na 1200MHz, memoriju spustio na 300MHz, radi kao sat, ali ne mogu da dižem preko 1200, mislim da bi izdržala bez problema, šta da radim? Kod mene daje oko 275MH/s, kod brata ista takva sa istim podešavanjima 285MH/s. Win7 x64, gui miner. Sa cgminerom sam imao problem, pucao mi je drajver jako brzo.

Ma jok, lete artefakti na sve strane, a postiže 240MH/s na istom kloku (1200) gde gui postiže 280. Nije mi jasno.

Vrh Dno