imam jedno pitanje oko wire transfera sa mtgox-a. Naime iz banke (intesa) sam dobio naravno svoj iban, ali isto tako sam dobio i intermediary banku, tj komercijalnu banku iz franfurta. Da li u Intermediate Bank (Optional) treba da pišem nešto ili ostavljam prazno?
Ostavi prazno. Ne znam kako si to dobio jer sam malopre i ja upisao svoj devizni račun a to mi je bilo prazno.
Samo upiši IBAN. Kako si dobio IBAN? To ti piše na onom plastificiranom kartončetu, tj. to je tvo račun koji počinje sa RS35.....
Imajte u vidu da devizni račun od Intesa Internet kartice ne može da prima uplate i ako kojim slučajem koristite to onda "neće da može", što bi rekao Šojić.![]()
Ovaj je proslost.
Objasni ovo.. kako mislis proslost? Ja rudarim na njemu bez problema vec neko vreme.
Vircurex je trenutno down, kao rade neki upgrade usled ddos napada, nece biti dostupan bar do ponedeljka uvece, i to bas kad sam hteo da prebacim btc na mtgox, -+"'1&šđ-6#54+-
Imam visa electron koja je vezana za devizni racun, da li na taj racun mogu da primam uplate?
Trazio sam po netu, ima neki forum na bitcointalk nesto tako preko telefona surfujem, jeb** ti vicurex i sve, mada mislim da nema nista od njegovog dizanja, to je to
ma podici ce vircurex sigurno
imam tamo za jedno 8 BTC-a
Vise nemas :d...:wave: ..
Sta mislite o ovoj karti - Saphire HD6790 256-bit 1GB DDR5 polovna, cijena 80 eura, mozda moze i nizejel koristio neko za rudarenje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari