Trenutno mozes da iskopas 1coin za mesec dana sa jednom 7970 kartom ...
Ja kopam samo kad je pun mesec.
:d
Jel moze pomoc?
Znaci jutros kad sam instalirao Guiminer, radio je normalno i rekoh ajde da skinem novi ati driver, skinem, instaliram i trt, citav dan pokusavam da nadjem stari driver, ali nema sanse, pokusao sam 4, 5 starijih drivera i opet ista greska - Verification failed, check hardware! (dakle greska kod pokretanja Gui-a, vrti 200 Mh, ali u prazno) Sad cak nece da mi otvori Guiminer i GPU caps viewer, pokazuje mi ovo - GPU caps Viewer: video card information utility (OpenGL and OpenCL) has stopped working... Jednostavno od 13:00 pokusavam da zavrsim ovo i nece, reinstalirao sam razne drivere, skinuo starije Guiminere i opet isto...
Nije mesarski, nego fino izbrisem sve, pa instaliram.Ti to onako mesarski, drajver preko drajvera ?
Jesam, jesam...Da li si instalirao driver koji ti je MIrza82 napisao ? Ako nisi skini taj driver i ponovi postupak sa brisanje drivera pa install te ponudjene drivere ...
vidim da ste neupuceni, do 10.000$ ili evra ne placa se porez na godisnjem nivou, vazno je samo da ne iskesiras 10.000 odjednom, ako ih imas, stizale su mi pare sa moneybookera na domaci devizni oko 800$ premozda 2 godine i niko me nije dirao, vazno je samo da salterusa zna zakon, valjda se do sad nije menjalo nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari