Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Verification failed, check hardware! (0:0:Juniper, ca074dbd) help?

ako bih povukao 100$ sa mtgox na bankovni, kolika bi mi bila provizija i za koliko dana lezu pare?

Nisam bas siguran da moze mtgox -> domaci devizni bankovni racun.
Sve i da moze: zvace te banka da te pita po kom osnovu ti stize novac.
Ako im kazes da je zarada u pitanju, sledeci korak ti je placanje poreza na prihode (30-40% u srbiji).
A mozes i da im kazes da je pomoc rodbine, ali ces mozda morati da im objasnis rodbinsku vezu sa MtGox kompanijiom :)

Elem, jesi gledao domace BitCoin menjacnice? Koliko sam shvatio, one uzimaju ~9% provizije, i dobijes novac na dinarski tekuci racun (nek me ispravi neko ako gresim).

vidim da ste neupuceni, do 10.000$ ili evra ne placa se porez na godisnjem nivou, vazno je samo da ne iskesiras 10.000 odjednom, ako ih imas, stizale su mi pare sa moneybookera na domaci devizni oko 800$ premozda 2 godine i niko me nije dirao, vazno je samo da salterusa zna zakon, valjda se do sad nije menjalo nista

Sto se tice mt.gox-a:

Recimo da imam 5 BitCoin-a. Njih zamijenim za EUR po vazecem kursu (86.3 na sajtu) i 431EUR imam na mt.gox racunu i od njih mogu da trazim Bank Transfer ?

Kako povezujem 50BTC i mt.gox acc? Za sad cekam verifikaciju na mt.gox.

Pa nece mu valjda na iznos od 100$ traziti potvrdu?

Ma sve i da hoće niko ne pravi pitanje dok ne prebaciš 10k eura odjednom. :)

Ako dođe do toga samo navedeš pomoć rodbine iz inostranstva i dalje te niko ništa ne pita. Čak i da te pita ti kažeš uplatio mi rođak na MB, PP, ..., ili na MtGox pa ti povlačiš pare odatle.

Pitanje za one koji su to radili: Može li MtGox > domaći devizni račun? ILI: Može li MtGox > kreditna kartica (Visa, Master, ..., domaća naravno)?

Pisalo je već da su naši povlačili pare ali sam zaboravio kako. Ko to sad da nađe u ovoj šumi poruka. :)

@Uroše: SuperStarr mi je to lepo objasnio na LTC temi. ;) P.S: Pitaj ga ingame. :p

Poslednja izmena:
pise da ako uneses pogresno podatak i novac se vrati onda naplacuju 4,000 JPY, sto je oko 33evra, e sad ako sve prodje bez problema me zanima koliki je fee, nasu menjacnicu bih koristio ako uplacuju pare na racun odmah istog dana, mozda, i ako je fee veliki

ajde da malo demantujemo dulsrulza :)

Ne treba ti 16->16x ekstender, cak ti je i bolje da stavis 1x->16x jer zauzima manje mesta (tanji je flet kabl) pa kartice koje ostanu povezane direktno na plocu imaju bolje provetravanje izmedju.

Dakle za mining sigurno mozes da koristis 1x->16x ekstender na 16x slotu bez ikakvog uticaja na performanse.

Potvrdjeno u praksi ;)

Ukoliko se koristi 1x->16x extender na 16x slotu da li bi ta kartica mogla da prikaze sliku na monitoru? Cisto zbog monitoringa?

Kako ne? Pa meni sve kartice rade na pci-e x1 -> pci-e x16 ekstendeu i sve radi normalno.

Naravno. Svaka konfiguracija ima 4 graficke, a monitor ubadam u graficku u prvom slotu. Neke su bile ubodene i u pcie x1 a neke u pciex16 slot i bez problema je radilo.

Na koju foru onda meni nece da baca sliku tako? Bio sam 100% ubedjen da ne moze jer kod mene nije radilo. I kod mene su sve grafike na 1x ekstenderima.

Da nisi mozda probao da ubodes monitor u drugu ili trecu graficku po redu? Meni recimo nije davao sliku kada sam ubo u dvi 2 ulaz na prvog grafickoj, dok je na prvom ulazu normalno radilo.

Ne, samo sam u prvu pokusavao. HDMI-HDMI i D-sub-DVI. Nije mi bacao sliku uopste. Ne znam u cemu je fora.

jos vrlo malo do 100€

Koliko ukupno novcica moze da se iskopa ? Koji je ono bese limit ?

20 milki bese...

Ide ko raketa...

Trenutno mozes da iskopas 1coin za mesec dana sa jednom 7970 kartom ...

Ide ko raketa...

^ Samo da ne bude :D

tumblr_lxzgllgVe31rnad42o1_400.gif

Vrh Dno