Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

na warpu je 296$ a hash rate je 1308.6 GH/s .

Nije to nista, ja sam malopre prodao rothschild-ma 1000 komada po 400$ :d...

WTF ?!

$99. A Litecoin poceo da divlja svom snagom. Trenutno tucem 100 soma na mesecnom nivou, ni kriv ni duzan. :d

[YOUTUBE]5yrQ0_Z2tAg[/YOUTUBE]

Lik je opsednut time dal je btc legalan ... kroz ceo video to provlaci kao nesto jako bitno o cemu trebamo da mislimo. Pitam se za koju banku radi ...

Ne znam da li je legalan ali je upravo izasao na 100$!

Konacno...
win_100_today1.jpg

Da nam je neko u januaru rekao da ce 1. aprila vredeti 100$, bas bi mu verovali :d...

Pa ne bi naravno zato smo i prodavali za 20$ :D jer je ovo SF u januaru bio... eh a mogao sam sad imati preko 2000evra

Prvi april....

Prilozi

• uploadfromtaptalk1364827295806.jpg
    uploadfromtaptalk1364827295806.jpg
    6 KB · Pregleda: 92
Ne prodajite nista. Ovo je tek pocetak. Ko bude strpljiv isplatice mu se.

105 je trenutno. Nesto mi se cini da ce se vratiti na 100-102ke, bar privremeno... Ovo sa 105 je bio zalet...
Sto ne znaci da nece u narednim danima biti i vise od 105

Ako se "Kina" stvarno uključila u ovu priču... mislim da niko od nas ne može da predvidi šta će biti...

pozdrav,

zanima me da li je pametno pocinjati sa rudarenjem sada i koliko mi pocetno ulaganje treba za masinu koja bi mogla da donosi oko 100e mesecno profita :)

malo sam citao, ali uglavnom ranije postove, tako da ne znam trenutnu situaciju, hvala :)

Ode mreza na 80TH a sa njom i dif.

A kako skače diff, tako će i cena novčića ići naviše... dakle nikako još prodavati novčiće.

pozdrav,
zanima me da li je pametno pocinjati sa rudarenjem sada i koliko mi pocetno ulaganje treba za masinu koja bi mogla da donosi oko 100e mesecno profita :)
malo sam citao, ali uglavnom ranije postove, tako da ne znam trenutnu situaciju, hvala :)

Stvarno moras dosta citati i donesi svoju odluku.
Mnogo je parametara ukljuceno i svi se menjaju dosta cesto (ukljucujuci i cenu BTCa koja je danas varirala 10%) + rizik da se sve izduva expresno i da ostanes na gubitku.
Ne moze to niko sem tebe odluciti...

Racunica je veoma prosta . Koliko si spreman da bacis para .

pozdrav,

Evo mala pomoc, ja sa 2x7950 i 2x6850 -trenutno- dobijam oko 0.095 btc/dan (sve je na defaultu), sto je recimo oko 2.5 btc mesecno (ako oduzmemo malo prekida neta, malo kad prsne pool), sto je trenutno oko 200 evra mesecno bruto, znaci da bi tebi 100 evra mesecno pravio neki komp sa 1x6850 i 1x7950. Te graficke zajedno kostaju oko 370 evra + komp = recimo sve zajedno oko 500 evra. Isplacujes investiciju za 6 meseci, gore nego bilo koji hard core ili wannabe zelenas u drzavi :D i plus ti ostaje hardver za dalje rudarenje, ili ako pukne, rasprodas sve i opet si u plusu.
Opet naglavam rec - trenutno -...

a LTC... ode na 2.1 koeficient isplativosti ....:d

@ ledio
blokovi odavno nisu test primerci. Sve moje masine su pod njima, a 36 komada se vrte po svetu. To sto nemaju status kao EK ili Swiftech to je vec moj problem koji nisam uspeo da prevazidjem jer sam u Srbistanu. Cak sam bio u dilemi da Ediju ustupim resenje. Mala serija kosta i ne moze da bude jeftinija. Slika koju si poslao jesu li ti obe GPU pod vodom posto vidim da je na jednoj 64 a na drugoj 36

Samo cekam da neko od rudara, sad kad dodje leto, postuje fotku nekog malog Gorenje frizidera iz kog vire power i lan kablovi, sa sve temperaturama na svakoj grafi posebno :)

Samo je potrebno olabaviti malo grafe i nema problema sa temperaturom.

Vrh Dno