Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Na 50BTC ima samo da se podesi u koliko sati da vam skine toliko i toliko novcica a nema npr da se podesi da cim nakupite odredjenu sumu novica npor 0.01 on ih prebaci na mtgox . Na kom polu to ima da tako radi ?

btcguild recimo ima tu mogucnost.

A doticni je cesto pod napadima :D

A kako da namestim u cgminer-u pod win7 da smanjim intensivity na kartici koja mi je i "glavna" tj sa koje mi i ide slika na monitor jer imam ogromnih problema prilikom rada na računaru (kartica je na deff i sve je na deff) svaki put čim pustim nešto na youtube-u on mi zakuca, tj izbaci mi onaj driver error i sam cgminer stane na toj kartici (druga radi normalno i na 1200MHz). Probao sam da u config fajlu stavim pod intensivity (prateći sajberovo uputstvo) D umesto 9 i sad mi je u samom cgminer prozoru I:6 ali opet zakuca s vremena na vreme :S A izluđuje me, pogotovo kad ja nisam kući a devojka sedne za računar

Mozes direktno u cgmineru da stisnes G(gpu changes) pa I(intensity) i menjas na manje dok ne nadjes koji ti odgovara pa taj broj stavis u conf.

Danas dobio odgovor od mtgox-a u vezi mtgoxlive:

Unfortunately, we are working on a new Mt.Gox Live page. The current one will take up to 2 minutes to load, so you will have to wait for the graph to load. Our apologies for the inconvenience caused.

@ ledio
blokovi odavno nisu test primerci. Sve moje masine su pod njima, a 36 komada se vrte po svetu. To sto nemaju status kao EK ili Swiftech to je vec moj problem koji nisam uspeo da prevazidjem jer sam u Srbistanu. Cak sam bio u dilemi da Ediju ustupim resenje. Mala serija kosta i ne moze da bude jeftinija. Slika koju si poslao jesu li ti obe GPU pod vodom posto vidim da je na jednoj 64 a na drugoj 36
evo ti moja slika kad rudarerudar.jpg

Uh kad bi na tom naponu mogle 7970 da idu na taj clock :p

@ ledio
blokovi odavno nisu test primerci. Sve moje masine su pod njima, a 36 komada se vrte po svetu. To sto nemaju status kao EK ili Swiftech to je vec moj problem koji nisam uspeo da prevazidjem jer sam u Srbistanu. Cak sam bio u dilemi da Ediju ustupim resenje. Mala serija kosta i ne moze da bude jeftinija. Slika koju si poslao jesu li ti obe GPU pod vodom posto vidim da je na jednoj 64 a na drugoj 36
evo ti moja slika kad rudarePogledajte prilog 111310

Pricas o blokovima koji idu na referentnu 7950 ?

Bezite bre sa 50btc, vidite da ima neku rupu i da vam upadaju. Tebe verovatno nije zveknuo jer nisi imao mnogo novcica, ceka te da nakupis ;)

zato na bitparking moze da ti upadne na acc kad hoce ali novcice moze da posalje samo na jednu adresu a to je na onu koju si ti uneo pri otvaranju acc-a i nigde vise ...

Pa to ja i pricam danas. Bitparking je toliko prost i toliko siguran da je to smesno.
Ti si mi i rekao za ovaj pool i ja svoje odusevljenje nisam krio.

Pa ima i na 50btc opcija Freeze destination, koja je neopoziva.

Zato sam ja danas odmah uradio freeze destination, podesio da mi novcici automatski prebacuju na mt gox i promenio sifru.

Da, zaboravih da napomenem da samskoro pokusao da se logujem sa telefona i da se upad desio par dana kasnije.

@gaca
Naravno da je samo jedna na swiftech mcw80,cak je to budz varijanta gde sam ja ubacio bakarnu plocicu izmedju gpu i bloka jer je ihs malo vislji od chipa i koliko vidim malo su mi bolje temp nego kod tebe,a cena ista,to pokusavam da kazem

I meni se neko logovao na nalog sa te adrese. Danas sam postavio na White list samo adresu sa koje se ja logujem.

Dakle vrlo je moguće da im je neko maznuo bazu korisnika. Bilo bi dobro da i ostali provere log i podele sa nama svoja saznanja.

Nisi dobro video moj post, oba dva GPU su pod vodom a temp u sobi je 23 zato je i veca temp na GPU, radijator je tripl 120

IMG0221A.jpg

ispod aflatoksina

Mogu da pretpostavim da se sa Android telefona islo na 50BTC :D . Probajte da preskenirate telefone sa nekim Antivirusom jer sam imao par komada koji su imali podosta virusa a sve ih je precistio KIS (KAspersky Internet Security) ;)

Da li je to btc guild opet prs'o?!

Ipak radi... :)

Pa danas je 01.04. mada mozda do kraja dana i ne bude sala :)

Trenutno je 97$ :) i kupuje se, izgleda da je jos neko zalozio kucu za bitcoin :trust: :p...

Nazad
Vrh Dno