Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

U Cacku nije. Ceo dan je nula.

sta mislite koliko je vazna duzina extendera? razmisljam da napravim 2 komada (x1 -> x16) ali bih stavio malo duze kablove (koristio bi recimo data kablove od ata hdd-a), sta mislite da li ce uticati...

sta mislite koliko je vazna duzina extendera? razmisljam da napravim 2 komada (x1 -> x16) ali bih stavio malo duze kablove (koristio bi recimo data kablove od ata hdd-a), sta mislite da li ce uticati...

Ja mislim da to uopste nije problem napraviti, dobro si setio ATA kablova, jos ako imas stare ploce ;)

Jel moze neko da mi ostav neki optimalani AB Fan profile za 7950/70, da se ne cimam da trazim...moze i na PM. Uzeh 2x7970 sapphire OC ...karticama sam za sada prilicno zadovoljan ali ne i ostvarenim rezultatima

kako mislis rezultatima ?

Radim LTC... sinoc nisam uspeo da izvucem vise od 640khs po kartici gpu 1050 mem 1050*0,7. Koristim reaper

ma cepaj memoriju vise, meni daje manje sa tim odnosom, stavi memoriju na vise pa javi stanje

jel ima neko da prodaje extendere kod nas

notroll.in ja sam tamo sa reaperom,

ima neki lik u ns, vidi po oglasima, imas ga i na glupindo, a mozes i sam da napravis ako si malo vican sa alatom

onaj sa molexom?

Nije da ne verujem u ASIC ali ovo sto kace je skroz ludo. Prvo okace sliku kutije na kojoj pise ASIC (namame ljude i drze ih tako mesec dana). Zatim posle mesec dana slikaju preradjeno kuciste sive boje a unutra se vide islni kablovi i to je navodno ASIC. (opet drze ljude mesec dana). Onda kao krenu isporuku uredjaja i prikazu neke kineze kako se raduju a u pozadini stoji izvesni ASIC uredjaj. Onda posle mesec ipo dana izbace slike navodnog ASIC-a i sve sto sadrzi unutra kako bi opet popalili masu. Kontam da ce za mesec ipo dva izbaciti sliku/video tog uredjaja i kako mu se vrti onaj ventilator. Dakle opet bez ikakvih dokaza da uredjaj radi i daje HASHRATE. Mada i kada to objave, ja dok ga ne budem drzao u svojim rukama i ne vidim da on stvaro prima share-ove i daje tu brzinu, necu verovati u isti. *** glup sam, pijan sam, neverni Toma sam ali u to cudo ja ne verujem. :)

Ponovo cu poceti da izbegavam ovu temu zbog pojedinaca... :mad:

:p

Ajde ja to samo tako kazem, gde ja vas da napustim ? :)

Da se javim konacno sa utiscima i problemcicima...

Dakle danas smo Mige i ja preinstalirali win.

Da ponovim...

3x5770 plus jedna 7950 xfx . Na ploci su 5770(daje sliku) i 7950 xfx.

Nakon preinstalacije ponovo cim se puste vise od dve karte u kombinaciji za mining pocinje da pada hashrate . Kada se puste pojedinacno svaka dobro radi.
Ubaceni su drajveri 12.8 koji sadrze sdk ( ovi drajveri mi rade vrhunski na masini gde imam 2x7870 + 1x5770)

Mige je probao i sa CGminerom i rezultati su sledeci:

1. 5770 klok 900 voltaza 1030 vent 65 temp 70 (do xfx je pa se vise greje)
2. 7950 klok 1070 voltaza 1043 vent 50 temp 63
3. 5770 klok 920 voltaza 1030 vent 60 temp 60
4. 5770 klok 920 voltaza 1030 vent 60 temp 65 (duva u nju malo toplota xfx-a)

Pitanje za Mirzu i ostale koji imaju ili su imali seriju 5 sa serijom 7 .

Koji extra flags staviti da bi to u fulu radilo?

Probali smo g 60 (nasli podatak sa deepbit-a) a pre toga ...256... ?

Da ne zaboravim ove 4 karte ukupno daju u proseku 1040 mh po ovome navedenom !

uga4atet.jpg

3upyduqu.jpg

Jedna statisticka konstatacija dif je za mesec ipo dana skocio 50% a za toliko i cena novcica, e sad dok bude tako rudarice se

@cacanin
ja imam 7950 i 5850 na istoj masini , cgminer-om rudarim , intenzitet je 9 i sve radi kako treba ....

@Cacanin
manite se "prozora" i predjite na bamt.. ja sad testiram masinu na kojoj su 7970, 6950 i 5870.. sve to na onoj smesnoj msi e350 ploci sa integrisanim procesorom i 2gb ddr3..

Koristim bamt 0.5c kome su izbrisani stari drajveri, upisani novi, obrisan phoenix i upisan cgminer.. jos se sve to testira ali u sustini radi dosta stabilno..

Najvece iznenadjenje je 6950 sa 440 khs :)

Poslednja izmena:
@risim

svaka cast jos budi drug pa uploaduj to negde i podeli link sa nama koji smo linux invalidi....

Koji program koristite za remote pristup?

@risim, 7erovatno ne moze bamt na 7850?

Poslednja izmena:
jel vama radi 50btc pool? Da znam da li je do mene ili do njih

Vrh Dno