Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Cuj, mozes biti od jako velike koristi ljudima plus da zaradis lepo. Realno jedini ce ti biti nepoverenje. Malo ce ti teze ljudi davati vecu kolicinu coina kao potpuni neznanci.
Inace super ti je ta fora sa racunom, mislim da nema isplativije varijante od toga.

Edit: Gledam sad, mnogo su velike oscilacije u odnosu LTC/BTC, bilo je 0.013, pa skocilo na 0.015, sad je 0.014, u roku od nekoliko minuta vrednost skace i opada 15ak posto ?!
Nije to igra za mene, iako sam od citavih 0.29 napravio 0.31 BTC :D

Nije to uopšte igra. Postoje razlozi zašto se to sada dešava. Vrlo brzo će se to stabilizovati.

Preporučio bih ti da čuvaš LTC novčiće, i da ih se ne odričeš tako lako. ;)

@Srga

Može neki VIP procenat za mene? :D Zauzvrat ti nudim insajderske savete i informaicije oko LTC-a. :D

Poslednja izmena:
Ma mozemo da se iskombinujemo za forumase kako god hocete samo ne bi da me smaraju svaki cas neki nn likovi za 20-30eur. Ako nekom treba za neki veci iznos da ucari malo na procentima, mozemo da se dogovorimo za bench VIP procenat ;)

P.S.
Gde su danas svi oni silni rudari sto su odustajali i poceli da rasprodaju hardver? Ja taman hteo da uzmem jos hardvera kad ono svi na pola pregovora odustali i vratili se u rudnike ;)

eno ih pokupovali sve 79x0, nema ni jedne ni za leka :D ...eto gde su ti rudari....

Poslednja izmena:
Nece pa nece. GUI miner kaze da sve radi kako treba, temperature su adekvatne 100% opterecenju, ali jok, sve daje 7-8 puta manje nego sto bi trebalo. Probao sam dosta kombinacija podesavanja, ali nista.

Edit: Gledam sad, mnogo su velike oscilacije u odnosu LTC/BTC, bilo je 0.013, pa skocilo na 0.015, sad je 0.014, u roku od nekoliko minuta vrednost skace i opada 15ak posto ?!
Nije to igra za mene, iako sam od citavih 0.29 napravio 0.31 BTC :D

jesi siguran da imas dovljno DDR memorije. npr u jedno racunaru imam 1x7950 +1x5850 i 2Gb ddr3 memorije i na tom racunaru mogu da kopam LTC ali jedna karta daje 5-6 puta manje od normalne vrednosti. u jednoj masini imam 3X5850 i 2Gb ddr2-a i tu sve radi kako treba. kolko sam ja procitao po forumima kazu da 7950 zauzima ok0 1.5GB DDR memorije racunara a 5850 ok 500Mb, znaci negde polovinu od ram memorije nakartici racunas kao minimum koji ce zauzeti u DDR memeriji da bi radelo kako treba... inace do veceras znaci za 24h cu imati negde 19-20LTC-a :smoke:

Poslednja izmena:
Neko rudari sa 7870xt? Zanima me koliko hasha daje

Za mislim da pegla oko 405 al nek potvrdi neko ko je probao :D

Covece koja ludnica danas na dilerskim portalima, samo nestaju 7xxx kartice :) Jel ima neko da hoce da proda 6 komada 7950 ?

Neko rudari sa 7870xt? Zanima me koliko hasha daje

Moze lagano preko 500. I u Bitcoinu i u Litecoinu.

Inace u pravu ste za karte, toliko se razgrabilo kartice da je gotovo nemoguce naci ni 7950 a ni 7970. Ortak je pazario 7970 puta 4, zavidim mu. :S:

7870XT jako slabo ostalo, jedino ima 7850-ki.

^
Firma u Zemunu ima Gigabyte 7950. Edit vise ih nema :S:

Poslednja izmena:
A da ne bude kao jezda i dafina, pa pukne sve :d...

Za mislim da pegla oko 405 al nek potvrdi neko ko je probao :D

Mislim da je to malo, svaka 7870 kopa u proseku 440mhash-a, dok ova xt ili tahiti le treba nesto vise, ako daje isto kao i 7870 obicna onda nema svrhe kupovati pored vece cene i vece potrosnje, bar sto se mininga tiche, a i preformanse nisu kakve su ljudi ocekivali.

Sigurno mislis na debelo klokovane karte. Moja 7950 na default naponu i 1060 MHz daje ravno 530 Mhash.

Pa ja danima pricam da nema kartica ni za lek. Dobro je da sam i ovog Asusa nasao pa makar po ovoj ceni. I to malo karti ima sto ima negde su paprene. Jako male kolicine se i uvoze. Uvoznici dobijaju mnogo manje nego sto naruce a ovde pomama za karte. 1000 karti bi se prodalo za 5 dana bez frke.

nema shta... grafulja 79xx nema vishe, moracemo preci na ove telefonske centrale povezane PATA kablom u unakrsnu es el aj vatru :D

Nema grafa ni za lek a snaga skocila. Naravno da ne skace vise kada nema grafika, nestasica.

Dal ima logike da neko prodaje to sokocalo za 5000e kada moze napraviti malo bogatstvo s tim pod uslovom da to radi ;)

Eno vam asus 7970 u oglasima, samo da nije prevara, na kupuj**prodaj**

Uuu kakav biznis moze da se napravi sa ovom ebay licitacijom

Nema grafa ni za lek a snaga skocila. Naravno da ne skace vise kada nema grafika, nestasica.

Dal ima logike da neko prodaje to sokocalo za 5000e kada moze napraviti malo bogatstvo s tim pod uslovom da to radi ;)

Ja to pricam od samog pocetka, ko je lud da proda nesto za 5.000€ kad mu to nesto trenutno mesecno pravi bar tih 5.000€ !!!

Bogami na gore pomenutom sajtu ima dosta "NAS" koji trazimo da kupimo bilo sta od 7950 ili 7970 :)

Porucimo i dobijemo cepanicu :)

Poslednja izmena:
Moze li se prognozirati koliko ce ovo jos potrajati i da li mi vredi da sl mesec pocnem da rudarim s jednom 7870 ili da odustanem odmah? Dal bih ista zaradio za mesec dana?

Bolje rudari LTC, isplativije je i vise nego duplo trenutno.

Vrh Dno