Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Mozes sve da radis preko TeamViewera ...

mana je samo, ako ti zabode tako komp da ne mozesh nishta da mu uradish, onda ti ne pomaze nishta TV, vec mora neki hard reset i sl.
najbolje lepo kod gajbe upakujesh komp ili tamo gde jeste, vidish par dana da je sve ok, ne preteruejsh sa klokom, i ne bi trebalo da bude frke.
ako ti i pukne grafa, tj drajver, nije problem, upadnesh na TV spustish klok i pokrenesh ponovo.

to sve vazi sa varijantom windows i TV, bamt i putty...nisam probao....

Bogami kod mene kada pukne driver mora reset kompa , al sva sreca pa sam podesio da mi se pali TV zajedno sa Windowsom i onda nema problema . Al najveci problem od svega toga je kod mene kada zabode Internet a nema ko da ga resetuje :(

Ok, hvala vam...nego uvek zaboravim da pitam kakav je net potteban, jel bi zavrsavao 1mbit posto tu varijantu vec imam na tom mestu, I da li postoji razliks u hash rate uzmedju xp-a I 7ce

bilo kakav net radi posao, jako malo opterecuje vezu,a najbitnije je da je stabilan.

impresivno zaista....toliko slika, baljezganja, i dr, a snaga sistema i dalje na normali....mislim, kako ih nije sramota....nikako da puste u pogon pa onda da prichaju neshto.
ovo plus cepanica iz one teme = hepek iz nadrealista....

Savet za drajvere.
5xxx 11.5b hot fix
6xxx 11.5b hot fix
7xxx 12.6

To su vam najbolji drajveri.

Ateluv je napisao(la):
Koje su mogucnosti team viewera? Jel mogu sve da konteolisem remote ako krene da baguje. Komp za mining bi mi bio na 10 km od mene, tako da bi tesko isao svakodnevno.

Nisam gotovan pa necu da sve isprobam sam, samo nemam trenutno kod mene dva kompa a ne bi da cimam druge da im instaliram :D

Mozes da koristis remote control i sa telefona ;) To je super stvar jer mozes cackati masine gde god da si sve dok su upaljene i dok su na netu.

Ovi su stvarno sampioni pokazuju digitalne centrale kao ASIC

Ima softver za android zove se bitcare i radi upravo to;)

Pa covece, sto ne kazes ranije za to? :)

Edit: Probao sam. To mi treba covece, da ne palim teamviewer bezveze kad mi je s ovim 3x lakse i 10x brze. Tnx ;)

Poslednja izmena:
Ima li nesto slicno za iPhone ?

imac 27 iz 2011 sa 6770 daje 200 mhasha :D

23$ :whip:... samo da pitam nesto, one mt-gox adrese na koje saljes novcice sa pool-a, se menjaju, jel je potrebno uvek praviti novi "payout destination", ili moze samo na jednu adresu? ja sam do sad uvek pravio novu adresu, pa rekoh da se ne drndam ako ne mora, posto trenutno svakodnevno prodam po malo ono sto se isceprka :p.

Poslednja izmena:
Ne znam ni ja sta se desava al neka nastavi ovako :p

Skocio diff za 10% a sad ispade da jos vise zaradjujem :D
Nije mi jasno zbog cega ovoliko ide gore.

Rekoh ja ovde pre neki dan da ce samo da skace, kolege pricaju sad kad padne naglo sa 20$ ... Nece nece :) evo skoro 23.5$ ¡
Ali i preporuceni diff ide gore, svi Evropljani sa skupljom strujom popalili masine :D

Ja moram da postavim 1 pitanje pa makar ispao budala ( :D ):
Za koga vi to radite, ko u stvari plaća sve to?

Da ova cena je luda ***, 17,5eura...a ja prodao po 13 :D, no dobro ko je znao da ce ovoliko otici gore. Ova luda cena navodi na razmisljanje da se ulozi jos malo ali pitanje dokle ce ostati ovako..

ja prodajem kako koji BTC stigne jer ja ne verujem da je ovo realno i da ce trajati jos dugo. mozda gresim ali za ovih 5-6 meseci koliko se ovim bavim sam vido da btc u toku 24h moze da padne i na 50% svoje vrednosti tako da necu da cekam da pocne da pada... sto je neko prokomentarisao na BTC warpu:" jos jednom se pokazala izreka tacnom da se BTC prodaje dok raste".

ja prodajem kako koji BTC stigne jer ja ne verujem da je ovo realno i da ce trajati jos dugo. mozda gresim ali za ovih 5-6 meseci koliko se ovim bavim sam vido da btc u toku 24h moze da padne i na 50% svoje vrednosti tako da necu da cekam da pocne da pada... sto je neko prokomentarisao na BTC warpu:" jos jednom se pokazala izreka tacnom da se BTC prodaje dok raste".

Ja sam prodao kad je rasla na 15.5 i pogresio jer je nakon za manje od 20 dana 23.5 :(

23$ :whip:... samo da pitam nesto, one mt-gox adrese na koje saljes novcice sa pool-a, se menjaju, jel je potrebno uvek praviti novi "payout destination", ili moze samo na jednu adresu? ja sam do sad uvek pravio novu adresu, pa rekoh da se ne drndam ako ne mora, posto trenutno svakodnevno prodam po malo ono sto se isceprka :p.

Vaze sve te stare adrese bez ozbira sto ti oni svaki put ponude novu kada se predhodna upotrebi. Time te stimulisu da stalno koristis svezu adresu mada to uvek nije bas prakticno.

Ja moram da postavim 1 pitanje pa makar ispao budala ( :D ):
Za koga vi to radite, ko u stvari plaća sve to?

Recimo:

1. Razne vladine agencije (malo verovatno, imaju oni svoje mašine ali nikad se ne zna): NSA, BSI, US DOD, ...

2. Razne nevladine agencije (može da bude, a ne mora - testiraju svoje "proizvode"): VeriSign, RSA (EMC Corporation), CRYPTO (CH)...

3. Naučni instituti: (vrlo verovatno ali preko ovih pod tačkom 2): MIT, Berkeley, ...

4. Razne nevladine agencije: čitaj, svi oni koji žele da "naude" gore navedenim (Anonymous, ...) , plus nezavisni nučno-istraživački timovi (velika lova je u igri, o bezbednosti da ne pričam).

5. Terorističke, kriminalne i druge organizacije (vrlo verovatno, imaju para i pamet ali ne i resurse).

Pa sad vi birajte ko vam je prirastao k srcu. :)

@cacanin
takodje je moglo da se desi da za ovih 20 dana padne sa 15 na 5 USD-a. ja ne zalim prodavao sam i na 7 , najvise na 11 a bogami sad prodajem na 22 bez razmisljanja

Vrh Dno