Rapture
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.08.2008
- Poena
- 485
i to drugi put za zadnjih 10 dana, sad bi mogla da se desi jedna prodaja većih razmera, malo kurs da se vrati na 16-17![]()
Ma da se vrati na 15, pa da se kupe novcici, pa onda
i to drugi put za zadnjih 10 dana, sad bi mogla da se desi jedna prodaja većih razmera, malo kurs da se vrati na 16-17![]()
ovi malo pošteniji su već rekli da odustaju od asic-a i da vraćaju pare, neki su isporučili ali to još niko nije video a glavni puterov let, samo pomera rok isporuke i malo pali, malo hladi masu... ko je radio HYIP-ove zna kako se to lepo radi, kad ljudi i posle 3 meseca veruju da će dobiti neke pare nazadnađeš nekog ko želi da za ništa dobije nešto a ti mu lepo daš ništa za nešto
Upravo tako,ja sam pre 4 meseca zagrizo metak i nije mi krivo.I sad ne razmisljam da li da kupim jos grafika nego kako da ih kupim![]()
Taj extender koliko sam shvatio sluzi da se pretvori obican pci slot za zvucnu,mreznu itd. karticu uregularan pcie slot za gpu....ako je to tacno gde moze da se nabavi?
Taj extender koliko sam shvatio sluzi da se pretvori obican pci slot za zvucnu,mreznu itd. karticu uregularan pcie slot za gpu....ako je to tacno gde moze da se nabavi?
Od Mirze uzimam jedan njegov MSI.Chabex je napisao(la):@ Sajber - Šta si naručio, opet Asus? I gde ćeš da je staviš u novu konfu ili u postojeću sa extenderom?
Koristi extendere, i obavezno open bench,zasto mining masinu stavljas u kuciste?
Zato sto nema drugu?
I meni za sada stoji u kucistu ali povadicu sve grafike kad sklopim drugu masinu, onda ce stajati na stolu sve. Ocekujem extendere za nekih 20 dana pa cu poceti polako da pravim sta treba. Ima fore do vrucina.
@Chabex Ja lepo pricao gore... Ne vredi cekati nikada. Dok 8xxx pojeftini malo eto septembra. Do tada ove karte mogu da sljakaju kao blesave. Opet se gubi vreme.
Nebi trebalo da bude ikakve razlike na extenderu za igranje. Cak i na 8x kao kod demiosa razlika sigurno nije veca od 5% sto je neprimetno. Bilo je ranije nekih testova, ne secam se tacnih cifara ali znam da je mizerija.
Koristi extendere, i obavezno open bench,zasto mining masinu stavljas u kuciste?
Nece ova odmah da pojeftini a 8xxx ce biti skupa. Dok ovima padne cena tebi grafika moze da radi mesecima i da se otplacuje. Opet kazem, ne vredi cekanje.Chabex je napisao(la):Mislio da kad izadje serija 8000 ove ce malo pojeftiniti mozda i onda uzeti ako nova serija bude preskupa. Ali jeste, u sustini ne vredi cekati, umesto da sam u oktobru odmah sastavio jos jednu masinu ja sam cekao sta ce biti sa asicom posto nas je mige nonstop plasio sa tim:d
Nemoj. Vec sa dve grafike upoznaces sta znaci buka i grejanje u kucistuMarkoArsic je napisao(la):Hocu da u postojeci gamnig komp ubacim dva-3 AMD-a za pocetak dok ne vidim sta se stvarno desava sa asic-om...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari