Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

@ apple
takva su mi ocitavanja na svim karticamam 7xxx serije... neznam zasto ????

Prilozi

• 4.jpg
    4.jpg
    305.9 KB · Pregleda: 77
Poslednja izmena:
Za pocetak iskljuci Overdrive jer ti apsolutno ne treba ako radis sva podesavanja is Afterburnera. Mozes samo konflikt napraviti izmedju njih.

diff: 3627355.07192061.

Ovo ako je tacno, ASIC je tu !!

Za pocetak iskljuci Overdrive jer ti apsolutno ne treba ako radis sva podesavanja is Afterburnera. Mozes samo konflikt napraviti izmedju njih.

ma nece i kad ugasim overdrive mc stoji na 1125 bez obzira sto je u AB podeseno na 560 ali ako podignem mc u AB na recimo 1300 onda odreaguje i podigne memory clock na zadatu vrednost... ponavljam ovo mi se desava sa svim kartama 7xxx serije:S: dok ove 5xxx slusaju i rade kako im kazem :smoke:

Bojan.zex je napisao(la):
ma nece i kad ugasim overdrive mc stoji na 1125 bez obzira sto je u AB podeseno na 560 ali ako podignem mc u AB na recimo 1300 onda odreaguje i podigne memory clock na zadatu vrednost... ponavljam ovo mi se desava sa svim kartama 7xxx serije:S: dok ove 5xxx slusaju i rade kako im kazem :smoke:
A da probas s novijim Afrterburnerom npr.? :)
Taj verovatno i nema podrsku za 7xxx seriju. Svuces slajder i udaris apply a nista se ne desi.

Ma kakav crni Asic, nema nista od njega. Matori ljudi a jos se plase Babaroge :d
3407490.16196113 Eto ga pada, mozete da odahnete :p

Rekao sam vam ja odavno, to sto skace 20-30% je najnormalnije, to se desi bar jednom nedeljno. Kada se asic pojavi i ako se pojavi uopste ide otici ce za minimum 50% gore snaga i nece se spustati vise.

Poslednja izmena:
Ma sta vam je videli ste moj post mene kopkao taj ASIC zbog krckanja al cim beze od banke mogu da zamislim koliko su rudara ojadili preko BTCova po narodnoj kako doslo tako otislo. I ovo sto skace dif i to je mucka jer im je u interesu da skace BTC manje ce ih vracati ako ih uopste vrate. Postoji jos gora komb. da isporuce nekakve kutijice koje ce kao nesto da rade sa na pr. velikom greskom.

Drugari rudari pomagajte :)
Porucio sam sa Migetom neku opremu za firmu i jednu karticu MSI 7950 od 30000 dinara.
Medjutim stize mail da navedenu karticu nemaju na stanju i da je ocekuju do kraja nedelje i u zameni mi nude 7950 Sapphire Boost Dual-X po ceni od 31400...
Sta raditi?

Iskreno? Ja ako bih trebo da presudim nebi bilo u korist Sapphire sigurno. Ja bih sacekao taj MSI makar zbog garancije od 3 godine ako nista drugo.

zar mige nije naruchio neke ASICe :D

samo 3g garancije, msi i gigashit, kakav safir.

2926227.45253341
sad pokazuje. Mislim da je samaranje klasicno. sa 3.6 milke na 2.9 za tili cas.

ma mige...asic stil biliver :D

@chachanin
imadoh 4ghash, sad samo 2.2ghash, u vidu 4x7950 :)

Btw ja imam 7950 Sapphire dual x (bez boost biosa) i sasvim sam zadovoljan s njom, stabilna i prilicno hladna, 1100MHz na 1,075V ;). (a Vapour seriju da nisu za*rali bila bi maltene najbolja al ***).

Ode preko 19$ :):(...

Vrh Dno