Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

A zbog cega na toj fotki nisu sva slova ista na svim chipovima? :D
Sutra ili prekosutra cu da zovem da narucim jos jednu 7950! Pojacavam i ja, nemam nameru da gubim vreme vise. ;)

zashto bi pojachavao kad ce struja gore,a novchic stidljivo raste?
ja smanjio pogon na 4x7950, pa do proleca da se i to rasproda.

@Sajber Sacekaj bar dif da se promeni, jer kad padne moze i vrednost da krene dole....

A sto da ne pojacam? Dobro ljudi, struja ce da ode gore ali nece otici 3x gore vec 30% maximum. Ja to mogu da prihvatim. Nije mi ni ovako zanemarljiva zarada. Ovu karta ce za 2 meseca skroz da otplati sama sebe, posle toga ce zajedno da otplacuju drugu kartu. Ne moram zaradjivati neke pare da trosim ali HW cu svakako kupovati, pa sto da mi ovo ne zaradi za novu masinu?

Sta me bruga koliko je sada coin i dali ce padati kad necu prodavati po toj ceni. Cuvacu dok ne skoci opet a do tada kopam.

today, 18:27 Kremator Covek kremirao jedan blok danas :)

Eh, konacno i ja da se upisem :), cekamo sad tebe pencha :wave:...

Raste lepo ne stidljivo.
16.30$

Poslednja izmena:
pitanje je samo dokle ce?
Dosta nas je isprodavalo novcice, pa sad i ne razmislja, moze da raste i pada dokle hoce :)

I zasto nisam cekao do pred promenu dif-a ka osto sam hteo :D, ali nema veze, sta bi bilo da je sad pao na 14 $ ;), a mi ko da vrtimo milione a ne par stotina dolara :p...

Da skoci cena na 20 ili 30$ pa i da razmisljam sto nisam cekao, a da li ce da skoci na 17-18$, a da kidam zivce hoce li pasti preko noci ne dolazi u obzir, bolje sto smo isprodavali ovako :)

evo i ja sam prodana dusha :D
shalim se, i ja prodah svoje po 16.25$....

E sad mora da skoci na 20 :D:D...

Steta samo sto hd8000 ne izlazi pre...

Steta samo sto hd8000 ne izlazi pre...

Mislim da 8xxx nece doneti nista znacajno za mining, cak mislim da ce se ponoviti isti scenario kao sa serijom 5 i 6. Serija 6 bukvalno nista nije donela za mining, cak je bila i losija, a prilog tome da ce i sa ovim serijama biti tako je zato sto cena seriji 7xxx ne mrda kao sto je bilo i sa serijom 5 kad se pojavila, cak je i poskupela za kratko vreme.

Nije steta. Bice papren kad izadje. Ja ga cekam na jesen.
Ja ipak mislim da ce biti solidne razlike u odnosi na 7xxx ali da ce u startu da bude jako skup. Za pola sata narucujem jos jednu Giga 7950 i nek krlja do jeseni. Sa dve karte zaradicu i za 8xxx bez problema do tada, taman kad se malo i cena normalizuje.

@saj vidim konacno si resio :D Pazi samo na ove nove GA, citao sam da imaju zakljucan napon.

Pomagajte, ne smem da pravim promaju par dana, kako da ventilator 12-icu koji se kaci na plocu na par mesta podesim da malo jace duva, do sad mi je izvlacio temperaturu iz kucista a sad mi treba za neko vreme da malo piri u kartice??
Trenutno radi sa bas slabim obrtajima...
Temperature kartica 91c vent 65 a druga 80c vent 60

Hvala.

Pomagajte, ne smem da pravim promaju par dana, kako da ventilator 12-icu koji se kaci na plocu na par mesta podesim da malo jace duva, do sad mi je izvlacio temperaturu iz kucista a sad mi treba za neko vreme da malo piri u kartice??
Trenutno radi sa bas slabim obrtajima...
Temperature kartica 91c vent 65 a druga 80c vent 60

Hvala.

Probaj da nakacis direktno na molex ako mozes, to ce mu dati maximalni broj obrataja ako ga vec nema. Okreni vent da piri u kartice, ali ga priblizi skroz do kartice.

Pa ne vrtimo milione ali mogao je jedan rucak da padne na razliku :)

Bice za rucak do kraja januara :d, a za 8000 seriju, po onim glasinama 8870 bi trebalo da ima isto sejdera kao 7950 uz nizu potrosnju, tako da bi meni to ipak bilo vrlo interesantno, ako je po slicnoj ceni.......

Zakljucan napon u biosu? Ja bih to odmah spucao starim biosom s ove prve karte i cao ;) To je par minuta posla.

@Cacanin ne mozes mu nista. Jedino drugi vent koji radi na vecim obrtajima, nista ti drugo tu ne pomaze.

Edit: Nema Gigabyte, narucio sam DC2, uzimam popodne kad krenem na posao ;)

Poslednja izmena:
Ovako izgleda vent i dzek...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1358766879608.jpg
    uploadfromtaptalk1358766879608.jpg
    92.9 KB · Pregleda: 102
  • uploadfromtaptalk1358766915185.jpg
    uploadfromtaptalk1358766915185.jpg
    79.3 KB · Pregleda: 93
Nema od toga nista, bolje nabavi negde ili kupi neku 20-icu. Mnogo je veci protok vazduha i mnogo je tisa od svakog manjeg ventilatora, samo okrenes bocno sa strane direktno u kartice da duva i nema problema.

Gde cu nju moci da nakacim, kakav je dzek? Hocu li moci njega da regulisem ili ce kao ovaj raditi kako on hoce? :)

Obicno je molex, a moze se naci i sa takvim kao sto je kod tebe na maticnoj. Samo nema potrebe da trazis takav, molex ce mu dati maximalnu struju i maximalni broj obrtaja koji su dosta sporiji od 12-ice i samim time se ne cuju, a jedan moze da hladi 3-4 kartice od jednom bez problema. :)

Samo jos da vidim kad dodjem kuci imam li slobodan molex, po dva su mi na karticama samo. Javljam. Hvala.

Nemam slobodan molex sva cetiri su zauzeta, jedino dzekovi sa napajanja DVD rezaca...

Poslednja izmena:
Nesto nam je utanjio TheGame,ajmo ljudi,cena skace,diff pada,asics umro,hladno napolju,nedajte se tako lako...

Nazad
Vrh Dno