Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ma znam, nego da dodam malo sale u temi.

Probao sam da stavim pet kartica na jednu plocu i cetiri se vide peta ne.Zna li neko kako da nateram atijev drajver da mi vidi i petu kartu?

Probao sam da stavim pet kartica na jednu plocu i cetiri se vide peta ne.Zna li neko kako da nateram atijev drajver da mi vidi i petu kartu?

Ne znam, ali drugar drzi 5x 6770 na jednoj masini sa 11.6 drajverima. Radi iz prve.

Chipset je 970,jel moguce da mi fali pcix linija jer rade 16/8/1/1/1.Mozes li da ga pitas u cemu bi mogao da bude problem

Pokusao sam bamt da namestim u par navrata ali mi nikako ne ide.Uspeo sam da namestim win8 na 16gb usb3.0 i to je ok ali sad nece da vidi petu kartu.Kako stoji stanje u miningu verovatno cu ostaviti samo 4 da ne gubim dragoceno vreme pokusavajuci,osim ako neko ne zna konkretno sta bi trebao da uradim da vidi i petu kartu

raste preporucheni diff. Ako ovako nastavi za 10 dana cemo se vratiti na staro.

Srecna nova godina "leptiricima" sa zeljom da nikad ne slete... :)

Ali zato dif siri krila :p.....

Pitanje je samo zasto skace dal se ipak pojavio neki leptiric ili se narod vraca na rudarenje

Pre mislim da se narod malo vratio ali dzaba sve to ako diff opet skoci. Opet ce neki % ljudi odustati, opet sve isto.
Vidim da nije mali broj ljudi kojime je ovo na ivici isplativosti.

Moze li neko od vas sto koristite bamt da snimi svoj flesh u img fajl i da postavi ovde,ujka google ne pomaze ni malo.

@ ledio Sto se tiche onih 5 karti nema sta drugara da pitam. Ja sam to montirao i iz prve je proradilo. Gigabyte 990 plojka i 5 kartica. 3 direktno na njoj a 2 vise na risimovim extenderima. Sve sljaka ko leptir. kartice rade na phoenix-u.

Poslednja izmena:
koje drajvere si stavio,ja sam probao sa 12.10 i nevidi win 5tu

11.6 Win 7 Home x86

Baci link teme Djole da bacim pogled dok ne slikam moja 3 mucenika :)

boles'....shta drugo reci....treba to prodati posle kad izadje asic....aaako izadje...

Izaso ne izaso, trenutno zarada je ocajna :smash:, jos struja poskupljuje 10%, dif se vraca na staro :rupa:...

U moru losih vesti hocu da cestitam coveku na otvorenom bloku. Bravo dexy :D
U novembru smo otvorili 5 komada a onda 49 dana posta, mnogo je.

03.01, 11:23 dexy

Bio je i red, bravo. Sad mora par brzih da izadjete iz "minusa" !

Nazad
Vrh Dno