mirza82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 505
stvarno majku mu za dobro jutro 974 dindzi na racunu :banana::banana::banana:
Znaci provera dal sve to funkcionise je potvrdjena, sad mozes da krenes ozbiljno.
stvarno majku mu za dobro jutro 974 dindzi na racunu :banana::banana::banana:
Extra flags -v -w128 -f0
Ko zeli da mi se pridruzi mom timu, zajedno smo jaci, da napomenem da svako za sebe radi i zaradjuje isto kao da nije u mom timu, pridruzivanje timu se samo meri zajednicka snaga na "Hall of fame" i rang pozicija.
https://50btc.com/teams/join-token/a05d28aaaa1848f26ce017592f45b036efcf2d01
polete s ovim! ...i temperatura odma na 80C:d
MTRED radi stabilno. Ipak mi se ne daje toliki fee. Ako zakuca prebacim za minut na neki drugi pool.
stavis MTred kao prvi, a 50btc kao primarni pool i uzivas. stvarno poslednjih dana mtred radi stabilno.Tako i treba.
Znam mige, mt.red mi je ljubimac ali me je iznervirao par puta da sam popi*deo, kad nisam kuci a on padne, nema ko da namesti masine dok ne dodjem s'posla.![]()
stavis MTred kao prvi, a 50btc kao primarni pool i uzivas. stvarno poslednjih dana mtred radi stabilno.
e to je druga prica. BAMT je zakon za mining
Ne radim na bamt.
e to je druga prica. BAMT je zakon za mining
Resio sam problem?
Imao sam vise problema uglavnom oko setovanja kernela za ali i oko upisa 50btc u pool listu.
Hvala mirza82.
Koje si probleme imao, ja se isto mucim sa bamt-om?
Prijavljuje mi gresku na gpu0.
Koristim 4670 vise da istestiram, a uletece i nesto jace.
POZ
EDIT: Mirza, kad otvorim link pise Token not found
kako da ubacim novcice u novcanik? Kopirao sam adresu u Payout 50BTC mining pool, izbacilo je kao da je odradio transfer, ali u Bitcoin Walletu jos uvek stoji 0.00 BTC.
Gore na vrhu novcanika pise: Wallet (out of sync)
...i dole na dnu jos uvek nesto puni.
Kao prvo, hvala ljudi na informaciji.
A kao drugo - pa napisah lepo da samo testiram.
I kod mene daje 30Mhash/s zato sam hteo da vidim da li je bamt bolje iskoriscava.
@mirza82
Vec sam registrovan da nije do toga?
POZ
Nemoj na wallet da prebacujes BTC, nego direktno na Mt.Gox, pisao sam vec o tome.
Nedam ja moju grafu, nema sanse! Ali mozemo da napravimo "deonicarsko drustvo" da se istalimo za ASIC i delimo zaradu procentualno.KAMIKAZE je napisao(la):Eto, udruzite se kao tim, rasprodate te silne grafe, i pazarite ASICarty:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari