raven2005
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.09.2005
- Poena
- 350
E stvarno si kralj, odgovorio si coveku posle 14 meseci :zgran: :d
Pa dok bosanac shvati... hahahahahahah... sta ces bolan...:-devil-: :-devil-:
E stvarno si kralj, odgovorio si coveku posle 14 meseci :zgran: :d
Ovo ne samo što je uvreda za sve prodavce računara,nego te niko ne prisiljava,kao ni druge da imate ikakva posla sa nama majm...
Jos malo pojasnjenja oko ovog slucaja: zena je bila kod coveka i videla kompjuter u radu, ali je dosla tek SUTRADAN po njega, zatekla ga iskljucenog, i ne sumnjajuci nista, odnela ga kuci. E, sad, nije ga cak ni tada ukljucila, nego tek posle desetak dana nakon povratka sa godisnjeg. Kad me je nazvala, prvo pitanje je bilo: moze li kompjuter da crkne od stajanja?!? (radi se o polovnom kompu - niks garancija, inace ceo dogadjaj se odigrao pre 6 mes.) Jedine nepoznanice u celoj ovoj prici su dve stvari: sta njoj bi da daa TOLIKE pare ne pitajuci ama bas nikog za savet, i drugo, sta njemu bi kad je vec ugovorio takvu abnormalnu sumu da zakine mozda jos 10 ili 20e vadjenjem DDR-a (predpostavljam 512, jer inace nema logike) i "stavljanjem" SDR-a 256 - BOLESNO!!!
E a nama nekima je cudno sto je ta slika iz januara 2006Jos cudnije je sto JAKO lici kao da je neko na "vestcki nacin" pokusao da sa njom bude duhovit. Eto. Nisam mogao da izdrzim :d :bottle:
?
bela slova na crnom papiru, shta je tu smeshno?
?
bela slova na crnom papiru, shta je tu smeshno?
E a nama nekima je cudno sto je ta slika iz januara 2006Jos cudnije je sto JAKO lici kao da je neko na "vestcki nacin" pokusao da sa njom bude duhovit. Eto. Nisam mogao da izdrzim :d :bottle:
Dobro de, sto si se uhvatio za taj 28. Januar, stvarno nisam obracao paznju na vremenski period koji je prosao, a cinjenica je da vreme leti. Jeste, proslo je nesto vise od godinu i dva meseca, medjutim, nemoj mi reci da da je onda ta cena bila u redu?!? Mada sudeci po onome sto izbija iz tvojih odgovora, rekao bih da smatras da sam ovaj dogadjaj izmislio. No, ima nacina da se proveri, n.pr. kod advokata koji je poslao opomenu pred tuzbu (i zbog koje je tip vratio odredjenu sumu novca), ili u servisu gde je komjuter doveden u vozno stanje. ZIVELI !!!Ti kazes da je to bilo pre 6 meseci, EXIF na fotografiji kaze da je bilo 28.1.2006. u 21:08 casova
Athlon XP 2200+ BOX je kostao ~100e 2003/2004, ta ploca je kostala ~75e 2004-te godine. U prevodu NEMA SANSE da je ta masina kostala 70.000dinara (polovna ???) u 2006-toj, posto nije toliko kostala ni kad se pojavila. Druga stvar, tako nakaradno nabodena memorija bi ispala iz slota pri transportu kucista sa jedne na drugu lokaciju posto je nista ne drzi.
tako cu ja jednog dana kad podjem u AlienWare, samo prstom pokazem :dTako i treba da se kupuju racunari.... kao ves masine... najozbiljnije!
Šta mislite, koliko je pre mesec dana, kao navodno nov, plaćen sledeći komp (samo DVD-Rom, nema čak ni combo ili CD rezač, integrisani grafika i zvuk, HDD 20 GB):70000 dinara??? :S: :S: 870E???
Taj PC ne moze da vredi vise od 250-300E sa monitorom, makar ne znam sta utrpali u njega. Ta ploca je bila aktuelna pre tri godine!
Uzas
450 :S:300 eura?![]()
Koju igru?мени су из кутије за графичку мазнули оригинал игру која се добија уз купљени производ![]()
Da stvar bude luđa, prodavac je instalirao Nero Burning Rom na ovaj komp, mada nema hardver koji omogućava bilo kakvo rezanje. Užas šta se sve radi ljudima koji nemaju pojma o kompovima.:wall: :smash:
Koju igru?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari