To vam je T-Utilty HW Monitor, dobija se na CD-u uz svaku T-Force ploču, mora da ga ima na sajtu.
Inače, kod mene na TA690G radi a na ovoj iz potpisa (NF4 AM2L) ne radi.
Biostar Biostar T - Utility Hardware Monitor tool 1066 edition of For Win98SE/ME/2000/XP, this is Biostar TForce series gradually as tailored to the "overclocking Three Swordsmen" one. T-Utility Hardware Monitor allows users to monitor system voltage, temperature, and fan speed. At the same time, when the system faced unusual situation, will be automatic process control and access help. When the unexpected unknown error, the procedure will issue alerts, or closed systems...
Inace, koliko sam primetio, kod poslednje verzije BIOS-a po defaul-u je ukljucena Virtualizacija (sto nije kod ranijih verzija bio slucaj). Da li to moze da utice na overclock?
A ko prodaje te ploce kod nas, kolike su garancije, i kakva je TF serija?
Vidim furaju nForce 520/550/570/590 i nove integrisane gForce7
Jel prepoznaju Brisbane polovicni mnozilac?
Ja sam za NF520-A1 dobio 36meseci.
Misliš NF520-A2.
Problem mi je sto nemam trenutno puno kesa za kompletan tranzit iz AGP>PCIE, pa bi mozda mogao da se otvorim za TF-7050 konfu, i da se odreknem igrica na 6 meseci. :wall:
A rado bih uzeo TF560+1950pro 🙂
Problem mi je sto nemam trenutno puno kesa za kompletan tranzit iz AGP>PCIE, pa bi mozda mogao da se otvorim za TF-7050 konfu, i da se odreknem igrica na 6 meseci. :wall:
A rado bih uzeo TF560+1950pro 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari