Šta je novo?

Biostar 8600gts Oc

• Začetnik teme Začetnik teme bojsa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cini mi se oko 2.1GHz, ali nemoj da me drzis za rec...
Sto se drajvera tice probaj te sto si dobio uz karticu...

Problem je bio do drajvera,stavio sam 158.19 i sada sam je klokno na 750/1050(2100) i sve radi extra,osim sto mi je nesto cudno,C10 sad pokazuje opengl skor za oko 50-100 poena manji u odnosu na default a,a 3d mark06 za 250 poena veci...:trust:

instaliraj mark05 lakse ces da primetis razliku, posto se radi o vecim ciframa...

ne mogu sada jer mi je hd pun,kad ga malo ispraznim...

Evo isprobao samo ono sto si mi rekao,i uspeo sam da dignem kartu na 750/2100 medjutim nakon 20 min igranja pocnu da mi se pojavljuju linije po ekranu,i to se desava na svim mogucim klokovima van fabrickog,da mozda nije u pitanju da treba da se uradi vmod i da se digne malo voltaza da bi kartica mogla to da podnese jer je hladna na OC vrednostima takod a pretpostavljam da nije do temperature vec do nedostatka napajanja...

Pazi bilo je ranije problema sa ASUS-ovim biosima na grafikama, sada ne verujem da je to slucaj...
Probaj recimo da dignes samo GPU, pa posle toga samo memoriju da bi fokusirao problem i video da li voltaze nedostaje GPU-u ili memoriji...

Pazi bilo je ranije problema sa ASUS-ovim biosima na grafikama, sada ne verujem da je to slucaj...
Probaj recimo da dignes samo GPU, pa posle toga samo memoriju da bi fokusirao problem i video da li voltaze nedostaje GPU-u ili memoriji...
Desava se i kad OC-ujem i jedno i drugo (naravno pojedninacno i zajedno),medjutim npr kad oc-ujem samo gpu na 750 mogu da drndam neke igre bez problema a neke kod kod kojih kad ukljucim sve na max (a zahtevnije su) nastane problem nakon nekog vremena.A kad diram memoriju,sto je vise diram to se problem ranije pojavljuje.

tako npr pri 750/2100 pocinju da se javljaju linijice nakon 20-ak min a kad je na 750/2050 nakon oko sat vremena igranja(u oba slucaja temp kartice ne prelazi 50'c-max 53 stepena nakon izivljavanja ,a zanimljivo je to da cak i kad je OC-ovana na 750/2100 stavio sam da se vrti 3dmark 06 u krug testovi i ostavio tako jedno 3-4sata i problem se nije pojavljivao)...

Telix, 170e

Desava se i kad OC-ujem i jedno i drugo (naravno pojedninacno i zajedno),medjutim npr kad oc-ujem samo gpu na 750 mogu da drndam neke igre bez problema a neke kod kod kojih kad ukljucim sve na max (a zahtevnije su) nastane problem nakon nekog vremena.A kad diram memoriju,sto je vise diram to se problem ranije pojavljuje.

tako npr pri 750/2100 pocinju da se javljaju linijice nakon 20-ak min a kad je na 750/2050 nakon oko sat vremena igranja(u oba slucaja temp kartice ne prelazi 50'c-max 53 stepena nakon izivljavanja ,a zanimljivo je to da cak i kad je OC-ovana na 750/2100 stavio sam da se vrti 3dmark 06 u krug testovi i ostavio tako jedno 3-4sata i problem se nije pojavljivao)...

To je cudno, moze da bude do bios-a....
Nisam naletao na takve probleme...

Poslednja izmena:
:shock: mnoogo bre, prelazi cenu 8600GTS karti.

Poslednja izmena:
Skoro 1GHz na Core-u..... Svaka chast care za hrabrost za toliko podizanje voltaze.....

:wave:

Telix, 170e

To je cudno, moze da bude do bios-a....
Nisam naletao na takve probleme...
Ne znam brza je ona i ovako ali ovo iritira,def cu je menjati prvom prilikom za neku drugu jacu karticu ako ne resim ovaj iritirajuci problem

Nazad
Vrh Dno