Ken je legenda
Bio nekad dok je IG još bio nezavisan pre T2 preuzimanja.
Pa da, ali to ne znači da svi moramo da se složimo s time. Doduše, on i njegov tim nisu krivi za to kako je ispao Bioshock.
Doduše, on i njegov tim nisu krivi za to kako je ispao Bioshock.
Losije od SS2, a bolje od bilo koje druge pucacine u ovoj generaciji?
BS je loš FPS i loša "choice/RPG" igra. Ima mnogo boljih čistih single FPS-ova, doduše to zavisi od toga koji su standardi igrača. Najbliže žanrovski u ovoj generaciji je Stalker (SoC i CoP) i oni su prilično bolji, pogotovo što se težine tiče.
Naravno, ali su i sami developeri priznali ono što bi tebi protivrečilo, ma koliko se ti zalagao za suprotno.![]()
Meni nikad nije bio jasan uspeh Bioshocka. Napucavanje je debelo ispod proseka cak i za kvazi RPG shooter. Grafika i artwork su blago receno ocajni, sve izgleda kao jeftini drecavi crtani film dok igra konstantno svojom "atmosferom" vuce ka hororu sto mene skroz odbija od igranja. Svet i uvodna prica jesu zanimljivi ali to je sve sto je zanimljivo u ovoj igri i to samo na pocetku. Ovo samo ako ne uporedjujemo sa SS2 ali posto je ovo duhovni nastavak (tako se i reklamirao na sva zvona) dobijamo proizvod koji je u bukvalno svim segmentima losiji od svog prethodnika. Cak mi i grafika kad se instaliraju HQ Tex packovi vise prija nego sarenilo u BS. Da ne spominjem to kako se prica razvija i bukvalno te ne pusta do samog kraja, rpg elemente koji su svetlosnu godinu ispred, fenomenalnu muziku... To je moje misljenje![]()
Mnogo su pričali o slobodi izbora, a igra je potpuno podbacila što se toga tiče. I što se tiče alata datih na raspolaganje igraču za rešavanje zadataka, i level dizajna i pristupa nivoima na različite načine, a posebno "moralnih" izbora koji bi oblikovali tok priče. Sve LGS igre su mnogo bolje u tim aspektima. Deus Ex je postavio standarde koji neće skoro biti prevaziđeni gledajući kakvi su trendovi trenutno, nažalost. Da je industrija uzela DE za osnovu umesto Halo, singleplayer FPS žanr bi bio mnogo bolji danas. Imamo tri FP igre iz 2000. koje nisu prevaziđene više od 10 godina kasnije, niti je iko uradio išta na istom nivou.
Reci mi samo jednu stvar, jel tebi ijedna igra koje je izasla u zadnjih 10 godina valja i jel uopste igras nesto ?
Da je industrija uzela DE za osnovu umesto Halo, singleplayer FPS žanr bi bio mnogo bolji danas.
To što se ti ložiš na svašta i možeš da igraš sve samo zato što "IT LOOKS AWESOME/HAS GREAT GRAPGICS" nije moj problem.
pored trasha kakav je CoD, Halo i sl ****** od igara ?! Ej bre ! :wall::wall:
Nije industrija birala osnovu, vec igraci.
ne mozes od svakog da ocekujes da bude u tom fazonu
Sve ostalo na stranu ali reći da Bioshock ima loš artwork je blago rečeno preterivanje. Dizajn Rapture-a je jedinstven od početka od kraja što se zaista retko viđa u video igrama gde je CP omiljena tehnika pri level dizajnu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari