Šta je novo?

BioShock 2

bs2bigdadyballs.jpg

Mozda da se promeni sistemski datum, mozda se instalacija prevari :D

Da pojavila se, i moze da se kupi online, velicina je oko 8 GB, za instalaciju je potrebno 11 GB prostora na hardu,)

Poslednja izmena:
Fali ti tu i Eurogamer :).
Cini ti se. ;)

Btw, evo jos jednog od "uvek objektivnog" IGN-a :)

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gjqvpqTIEDc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gjqvpqTIEDc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Cini mi se da je stigla i rzr verzija

Nadam se da su popravili malo taj " Endzin :D " iz prethodnog dela,strava i uzas (barem sa mene)

Evo instalirao sam igru sad posto s epojavila :d , za mene jednako dobra kao i I deo , nema spavanja meni opet ;) , preporuka svima da probaju kako ovaj tako i I deo ;)

Kad postaviš takvo pitanje nije mi jasno šta ti se tačno nije svidelo u prvom delu kad je grafika perfektna bila , o ovom da ne govorim ;)

Napisao sam malo ranije u ovoj temi. Igra mi je bila fenomenalna,ali grafika mi se nije svidela. Kao da je sve od plastike. Nije mi toliko ni bitno to, ali opet, cisto me zanima da li je nesto radjeno na grafici. Sad sam doduse citao neke opise, nista od poboljsanja. No dobro. Upravo odvajam pare da je kupim, stize sutra :D

Evo instalirao sam igru sad posto s epojavila :d , za mene jednako dobra kao i I deo , nema spavanja meni opet ;) , preporuka svima da probaju kako ovaj tako i I deo ;)

Takodje nek probaju i systemshock 2 ;).

^Bice posle 14h kad dodjem sa posla ;)

Ja cu zavrsiti kupovinu za nekih sat i po pa cu staviti koji screen ako niko pre mene ne stavi, i jedva cekam, prvi deo mi je jedna od najboljih igara ikad.

Ako bude boga,igrat ce se multi? :D

Posle sat,dva igranja ne znam...i ok je i nije:)nema icega novog,detaljnija je od prvog dela..ok je uradjena,samo ne znam vise mi deluje kao nesto sto je trebalo da izadje jos pocetkom prosle godine..sta znam,nastavljam da picim pa dokle stignem:).Iskreno kada sam poceo da igram ME2 posle odigranog prvog dela,igra me je drzala skoro 6h za racunarom..potpuno uvukla u pricu i akciju i da idem dalje da kopam,istrazujem..ovde nema toga bas..

Evo ti screen:

:D :D :D :D

Meni se prvi deo bas svideo. Imao je originalnu ideju.. Evo nabavljam dvojku pa cu videti sta i kako. Javljam utiske..

Streaming je gori nego u prvom delu.Skoro je ne igrivo :mad:

Dabogda crk'o u3 engine :whip:

Ja sam odigrao malo, i igra je dobra, gameplay je nepromenjen samo sto big daddy ima noiva oruzja a plazmidi su isti ostali.
Grafika je potpuno ista, optimizacija kao u prvom delu mozda cak i bolja. U 1920x1080 sve na max. DX10, sa masinom oko 50-70FPS.

Vrh Dno