Šta je novo?

BioShock 2

Ne razumem šta će Bioshocku uopšte MP..

^To mi je prvo palo na pamet kad sam video trailer, koje silovanje moze me sacuvaj :smash:

Meni izgleda kao da ce biti dosta zabavan multi... Plazmidi pa kad se jos ukljuci i Big Daddy bice veselo... Jos kad neko hakuje turret, mislim da ce biti ludilo multiplejer...

Ali naravno za Bioshock najbitnije da smisle dobru Single kampanju i pricu...

Verovatno ce biti neki mod gde je samo jedan lik Big Daddy, a onaj ko ga ubije postaje BD ili nesto na taj fazon.

Objavljen datum izlaska - 9. februar 2010.

BioShock 2 Dated
2K Games has announced that the highly anticipated BioShock 2 will be available worldwide beginning February 9, 2010. Currently in development for the Xbox 360, PS3, and Games for Windows LIVE, BioShock 2 will look to deliver a blend of explosive first-person shooter combat, compelling storytelling and intense multiplayer action. It’s not like 99% of you aren’t aware of what the game has to offer, but we thought we’d offer up the game description from today’s press release anyway

Bah, ko da je to bitno...i prvi Bioshock je mnogima bio graficki "vr' " tako da ne vidim sto bi se sekirali zbog verzije endzina koji koristi...

Pa sigurno nece UE1 ili 2, a cetvorke jos uvek nema. :)

Pa mogli bi onda Unreal 3 da iskoriste a ne da modifikuju U2.5:smoke: Mislim ako je tacna ova informacija sa Wikipedie.

@nex999: OK ne igra grafika toliko presudnu ulogu, koliko prica i gameplay i ostalo :D Ali me buni to sto danas u eri Unreal 3 igara, oni i dalje koriste U2.5?! Milsim prate li oni trendove i modna desavanja. . :p

edit: Trejler je dobar, ima par scena koje mi se baas svidjaju. Oruzja su odlicno uradjena, samo da ih ne bude mali broj, u stilu su Big Daddy-a i dobro mu stoje, pogotovu dvocijevka :D

Poslednja izmena:
Ma, ne brini...unapredjeni UE2.5 (meni) izgleda i bolje od UE3 igara koje imamo danas :D ...eno, ako je sudeci po preview-ovima, novi Splinter Cell izgleda sasvim fino, a i on je UE 2.nesto ...

"Based on what we played, BioShock 2 is looking like the sort of follow-up fans of the original game will want. There's plenty of quality time to be spent going through Rapture and plenty of new locations to creep you out as you explore. More importantly, the story seems to be balancing a faithful nod to what has gone before but is taking it into some richly messed-up territory."
Single- Player From the Start... Almost

Rebuilding Rapture in BioShock 2

Ne mogu da docekam 9 feb...ovi snimci otkrivaju i vise nego sto treba :whip:

BioShock 2 PC DRM explained
2K community manager Elizabeth Tobey has been busy on the label's forums (via VG247), clearing up exactly what form the digital rights protection on the PC version of BioShock 2 is going to take.

BioShock 2 uses the infamous SecuROM DRM system, but as a disc check for boxed copies only. "That is its only use," Tobey said, and following an incorrect posting on Steam clarified that it would set no limit to the number of installations, or the number of computers it can be installed on.

However, the game also uses Microsoft's Games for Windows Live platform, and this, Tobey said, only allows it to be activated 15 times. If you use all those up, you should be able to get the key reset by contacting Microsoft.

"This is a number set by Microsoft. We went with this option because we wanted to go with non-SSA keys, because we felt that was better for you guys all around," she said

Meni grafika zaista nije preterano vazna,i obozavam Bioshock, ali mi deluje malo...pa,plasticno. Moze to i bolje

Official Bioshock 2 Uber Special Edition Unboxing

[YOUTUBE]<object width="340" height="285"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/w6Vs5XBOlh0&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/w6Vs5XBOlh0&hl=en_US&fs=1&rel=0&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="340" height="285"></embed></object>[/YOUTUBE]

"Uber izdanje je vjerovatno san svakog Bioshockera jer u tom paketu dobijate živog Big Daddya u stvarnoj veličini a koji čak može koristiti i plazmide. Sa cijenom od samo $14,999,000 to naravno ne možete propustiti.":d

:)I ja, taman da posteno krstim nov monitor:type:...

Au jedva cekam,meni je ovo najbolja igra u poslednjih par godina...

Al sam nesto skeptican po pitanju toga da igras kao "Big Daddy" ...

U prvom delu, jedan od najjacih trenutaka u igri je bas ulazenje u taj kostim, a sad polazis od toga?:S:, ne znam videcemo...

Svidja mi se sto ce biti walk-a po morskom dnu,kao u kotoru 1...to mi je bio omiljeni deo

Samo mali off, mogu li da igram prvi deo na mojoj konfiguraciji, naravno na nižim podešavanjima?

Evo sta kazu preko za System Requirements:

CPU - Intel Core 2 Duo processor / AMD Athlon X2
System RAM - 3GB/4GB
Video card - DX9 - Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 8600 GT or better) / DX10 - NVIDIA GeForce 8800 or better
Sound Card - Sound Blaster X-Fi series (Optimized for use with Creative Labs EAX ADVANCED HD 4.0 or EAX ADVANCED HD 5.0 compatible sound cards)

Nazad
Vrh Dno