Šta je novo?

BioShock 2

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Na igri se uveliko radi, a 5. marta je pokrenut i zvanicni sajt...

bioshock2.jpg

BioShock 2 Teaser Site Launches
With little nuggets of mystery.

March 5, 2009 - A website has launched for BioShock 2: Sea of Dreams. It should be no surprise that the site raises plenty of questions about the game.

What's this 2/20/67 marking with an 'X' sitting over Ireland? What are these three clickable items in the upper-right, one of which appears to speak to the origins of the Little Sister. What is this letter written by J. Lynch and who is it written to?

Delving a bit further we learn that 2/20/67 was actually the date when Maura Lune was kidnapped from her home at age 7. The kidnapper's description bears a striking resemblance to a Big Daddy, except that he was able to outrun the girl's 42 year old father without much of a worry.

The letter from J. Lynch, written on March 18, 1967, is a bit more puzzling. He or she talks about searching the beaches every morning and the letter seems to be in response to something that talks about a possible connection between footprints and the kidnapping. "E.g. the head resembles a helmet" and "the feet could be heavy boots" are underlined in red with a picture of a Big Daddy doll enclosed. It would appear that J. Lynch agrees with the theory that the Big Daddy was indeed the kidnapper.

All of this points to the possibility that BioShock 2 is, in fact, not a prequel to BioShock 1 which took place in 1960. It seems as though it's going to at least address the origins of the Little Sister and perhaps Rapture itself. Of course, this is all just guessing at this point. We'll have to wait a bit longer for 2K Games to remove the veil a bit further.

Published by: 2K Games
Developed by: 2K Marin
Genre: First-Person Shooter
Release Date: Q4 2009
Also Available On: Xbox 360, PS3

Official Game Webpage

Bioshock 2: Sea of Dreams - Teaser Trailer
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nj2hewPBQh0&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nj2hewPBQh0&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Prvi deo je imao odlicnu atmosferu, nadam se da ce drugi deo biti dostojan naslednik

Taman na jesen da se fino izigram :D
Jedna od retkih igara koja me je drzala zakucanog za komp dok je nisam obrnuo .

Najbolja igra ikada, verujem da se nece obrukati sa dvojkom.

Taman na jesen da se fino izigram :D
Jedna od retkih igara koja me je drzala zakucanog za komp dok je nisam obrnuo .

Dvadeste sati si sedeo za racunarom:p,skidam kapu:wave:

I da,stvarno najbolja igra ikada.Jedva cekam dvojku,mada tesko da moze da nadmasi prvi deo.

Poslednja izmena:
Ja sam oduvek bio misljenja da kad se postigne nevidjen uspeh,koji ce se godinama prepricavati-kao sto je slucaj sa Bioshockom-ne treba se ni praviti nastavak,zbog bojazni da ne dodje do razocarenja..Mnogo puta se pokazalo da su nastavci znatno losiji od prethodnika..
ALI:) pridruzujem se nestrpljivoj druzini i zeljno iscekujem ovaj naslov,pa kud puklo da puklo:)

Poslednja izmena:
Ja sam oduvek bio misljenja da kad se postigne nevidjen uspeh,koji ce se godinama prepricavati-kao sto je slucaj sa Bioshockom-ne treba se ni praviti nastavak,zbog bojazni da ne dodje do razocarenja..Mnogo puta se pokazalo da su nastavci znatno losiji od prethodnika..

Ok, javicu im da prekinu sa radom na nastavku. :)

ALI:) pridruzujem se nestrpljivoj druzini i zeljno iscekujem ovaj naslov,pa kud puklo da puklo:)

Ne mora da znachi, konkretan primer je half life 2. Osim toga, i da je losiji uvek cemo imati bioshock jedan.

To sto ti pricas se u glavnom odnosi na serije i filmove. Kao sa serijom Lost sto su je oduzili i upropastili celu prichu, razvukli su je samo da bi zaradili pare. Sa video igrama to bas nema smisla. Svaki nastavak je dobrodosao, lako mi necemo da igramo nastavak ako je los, a prethodni deo ce uvek biti takav kakav je.

Ok, javicu im da prekinu sa radom na nastavku. :)

Nemoj si cava taman smo se primili....

Poslednja izmena:
Kao prvo i sam sam rekao da nestrpljivo cekam nastavak..
HL2 jeste dobar primer nastavka..Ali sta cu,jednostavno kad me nesto tako odusevi kao sto je Bioshock,jednostavno koliko god zeleo da sto pre stigne nastavak,isto toliko mozda zelim i da se prica tu zavrsi i da ova igra bude prepricavana godinama sa samo pozitivnim komentarima..Jednostavno,ako Bioshock2 bude los(sto ni najmanje ne zelim i ne verujem da ce biti los),uvek ce se pri spominjanju prvog dela neko nadovezati i reci "...ali upropastili su drugi deo"..E ja to ne zelim,ne zelim da se ime Bioshock ikad stavi u losu konotaciju;)
Sta cu kad sam skeptik za ovakve stvari,tj uopste po pitanju bilo kakvih nastavaka:D

Poslednja izmena:
E pa, s obzirom da zele jedno 5 nastavaka, plus holivudski film, verovatno cemo biosmor pamtiti po mnogim stvarima:D

Onima koji misle da je Bioshock nešto jedinstveno, najbolje i najoriginalnije što se ikad pojavilo predlažem da odigraju prvih 5 minuta (ne mora više) System Shock-a 2.

Onima koji misle da je Bioshock nešto jedinstveno, najbolje i najoriginalnije što se ikad pojavilo predlažem da odigraju prvih 5 minuta (ne mora više) System Shock-a 2.

A da opalimo koju igru na komodoru 64? :D

Samo nekom ko je igrao tu igru kad je izasla moze da se svidi. U ovo doba, sa ovakvom grafikom, jednostavno ne moze da prodje. Kakav crni system shock 2

Nije sve u grafici...

A bogme ni Bioshock nije shto je bio kad pojavio tj. u pitanju je vec matora i prevazidjena igra :p.

Kec je bio zaista super :) nadam se da ce i 2. biti dovoljno zabavan.
Al daleko je kraj ove godine ... :(

Ne kazem da su najoriginalniji, System shock 2 nisam igrao, ali koliko sam ja razumeo Bioshock pravi isti tim ljudi koji je radio i na SS2.

ovo se ne sme propustiti

Poslednja izmena:

Potpisujem i nisam jedini.

nece biti.

System Shock 2, Baldur's Gate 2, Fallout 2 i Half-Life 2 su najbolje igre svih vremena za PC. Mislite o tome;)

^SS2 je savrsen primer kavijara kad instaliras "No respawn" mod ;) Mada jesmo dosadni, to priznajem :)

^SS2 je savrsen primer kavijara kad instaliras "No respawn" mod ;) Mada jesmo dosadni, to priznajem :)

ja sam siguran da je dobra igra, ali u ovo vreme tesko da moze da se svidi nekom ko je ne zna od ranije. Grafika je postala suvise bitan faktor. I pakman je odlicna igra, jedna od najboljih ikad pa opet ne moze da se poredi sa sadasnjim igrama.

Ja starije igre mogu da igram samo one koje sam igrao ranije, kao recimo starcraft. Sad da uzmem neku iz tog vremena nema sanse....

Ne kapirash sta sam hteo da kazem. Ja sad ne mogu da igram Bioshock jer sam igrao Crysis i Far Cry 2. Ima suvishe loshu grafiku :p:d.

FC2 ima suvise dobru grafiku s obzirom kakav je trash :d

@Achilles pakman je lose poredjenje jer je SS2 mnogo kompleksnija igra u svakom smislu od Bioshocka, ne mogu da verujem da neko ne zeli da igra neku stariju igru samo zbog zastarele grafike iako je ona u svim ostalim aspektima bolja od originala...

Poslednja izmena:

@Achilles pakman je lose poredjenje jer je SS2 mnogo kompleksnija igra u svakom smislu od Bioshocka, ne mogu da verujem da neko ne zeli da igra neku stariju igru samo zbog zastarele grafike iako je ona u svim ostalim aspektima bolja od originala...

Aj mi samo navedi prednosti SS2 nad Bioshockom, ne bih da skidam igru pa da se razocaram.

Nisam ja rekao da je samo grafika bitna. Ja sam rekao da ako je losija grafika, da nema sanse u ovo doba da se svidi nekom, barem ne velikoj vecini. Ukoliko je grafika dobra, igra moze i ne mora da bude dobra, ali trenutno dobra grafika je uslov.

Aj mi samo navedi prednosti SS2 nad Bioshockom, ne bih da skidam igru pa da se razocaram.

Aj ja cu da ti odgovorim. Kompleksnija na svim poljima (hack, zlokobna muzika, Shodan:-devil-:, puno razmisljanja, poslednjih pola sata je najveci trip u istoriji PC igara...)

I jedna i druga igra su savrseni proizvodi i Ken Levin je stvarno genije (Freedom Force, SS1, SS2), ali je Bioshock pravljen i za konzole, tako da ako bi neko danas SS2 napravio za konzole i tutnuo deci dzojped i naredio da tumaraju po brodu, otrcali bi posle 5 minuta kod mame i plakali ko kisa trazeci da im mama instalira Pegle, a SS2 poslali direkt u smece.

SS2 je kompleksan RPG, Bioshock je FPS. Sve dalje proizilazi iz toga, a u zavisnosti od tvojih gledišta to može biti gore, ne mora biti bolje. Nije pitak, težak je, a ima i prilično lošu grafiku za današnje (a i davnašnje :) ) pojmove. Međutim, na mojoj večitoj listi je u najbolje 3 igre uz Elder Scrolls i Independence War 2 :smoke:

Naravno, igra se iz prvog lica, u inat onima koji pate za ptičjim pogledom :d

Nazad
Vrh Dno