Vishe će mu faliti josh giga memorije.Nemoj me uzeti za rec, mozda nisam upravu, ali mislim da od igranja Bioshocka na jednojezgarnoj masini nema nista...
Vishe će mu faliti josh giga memorije.
Покушао све али не иде. Чини ми се да је проблем у томе што инсталација "vcredist_x86" никако да дође од краја.
Gresis,kod druga na Athlon-u 3200+,6800GT,1 GB DDR400 1T Kingston,4X160 raid 0.....radi sve na Hight zasto ko njega ne bi radolo......,):dNemoj me uzeti za rec, mozda nisam upravu, ali mislim da od igranja Bioshocka na jednojezgarnoj masini nema nista...
Mozda ti je ostecen dvd ili nije dobro narezan,probaj da nadjes na nekom drugom mestu pa vidi....sta ce biti..Када кликнем на install ништа се не дешава. Покушао сам и ручно да идем на setup.exe и још неких пар ствари али ништа не пали. Да ми није оригинал можда оштећен или постоји решење.![]()
Sigurno je to, probaj negde naknadno da skines pa instaliraj. Radice ti fino na toj masini u manjim rezolucijama naravno...
vcredist_x86 je u stvari instaler za Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable i on ni ne treba da javlja poruku kad završi instalaciju. Da li imaš MS .NET Framework 1.1 ili više? Takođe, mislim da moraš da budeš konektovan na internet prilikom instaliranja jer je poslednji korak u setup-u online provera serijskog i download update-a.
EDIT: Po netu se ljudi žale i na AVG, izgleda se on takođe kolje sa instalerom pa ako koristiš dotični antivirus probaj da ga privremeno ugasiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari