Šta je novo?

Bioshock проблем!

NikolaT

Slavan
Učlanjen(a)
14.10.2006
Poena
319
Када кликнем на install ништа се не дешава. Покушао сам и ручно да идем на setup.exe и још неких пар ствари али ништа не пали. Да ми није оригинал можда оштећен или постоји решење.:D

Nemoj me uzeti za rec, mozda nisam upravu, ali mislim da od igranja Bioshocka na jednojezgarnoj masini nema nista...

Vidi na disku da li postoji neki redist folder, mislim da je za Bioshockov instaler neophodan Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable. Instaliraj to ručno pa pokušaj ponovo sa Bioshockovim instalerom.

Покушао све али не иде. Чини ми се да је проблем у томе што инсталација "vcredist_x86" никако да дође од краја.

Покушао све али не иде. Чини ми се да је проблем у томе што инсталација "vcredist_x86" никако да дође од краја.

Sigurno je to, probaj negde naknadno da skines pa instaliraj. Radice ti fino na toj masini u manjim rezolucijama naravno...

Nemoj me uzeti za rec, mozda nisam upravu, ali mislim da od igranja Bioshocka na jednojezgarnoj masini nema nista...
Gresis,kod druga na Athlon-u 3200+,6800GT,1 GB DDR400 1T Kingston,4X160 raid 0.....radi sve na Hight zasto ko njega ne bi radolo......,):d

Када кликнем на install ништа се не дешава. Покушао сам и ручно да идем на setup.exe и још неких пар ствари али ништа не пали. Да ми није оригинал можда оштећен или постоји решење.:D
Mozda ti je ostecen dvd ili nije dobro narezan,probaj da nadjes na nekom drugom mestu pa vidi....sta ce biti..:D....

Sigurno je to, probaj negde naknadno da skines pa instaliraj. Radice ti fino na toj masini u manjim rezolucijama naravno...

Скинуо али опет неће. Пробао и са новим installerom и ништа. Једноставно крене инсталација "vcredist_x86" али ме никако не извјести да је инсталиран већ све нестане са екрана. Можда је до цд-а али не вјерујем, вјероватно има неки проблем, конфликт, само да сконтам шта је. На нету никако да налетим на рјешење, мада још пар људи спомиње сличан проблем.

vcredist_x86 je u stvari instaler za Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable i on ni ne treba da javlja poruku kad završi instalaciju. Da li imaš MS .NET Framework 1.1 ili više? Takođe, mislim da moraš da budeš konektovan na internet prilikom instaliranja jer je poslednji korak u setup-u online provera serijskog i download update-a.
EDIT: Po netu se ljudi žale i na AVG, izgleda se on takođe kolje sa instalerom pa ako koristiš dotični antivirus probaj da ga privremeno ugasiš.

Poslednja izmena:
vcredist_x86 je u stvari instaler za Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable i on ni ne treba da javlja poruku kad završi instalaciju. Da li imaš MS .NET Framework 1.1 ili više? Takođe, mislim da moraš da budeš konektovan na internet prilikom instaliranja jer je poslednji korak u setup-u online provera serijskog i download update-a.
EDIT: Po netu se ljudi žale i na AVG, izgleda se on takođe kolje sa instalerom pa ako koristiš dotični antivirus probaj da ga privremeno ugasiš.

Значи у реду је инсталација тог чуда. Имам Framework 1.1 и више. Конектован сам на нет-имам кабловску, а користим Аваст (пробао сам и њега да гасим али ништа). Понестаје ми идеја.

Још нека идеја?

Napravi prečicu do setupa pa probaj sa compatibillity modovima (desni klik na ikonu -> properties -> compatibillity) - stavi na Win 2000, možda će to da pomogne. Možda je neka brljotina u registry bazi, pa pobriši sve ključeve koji su vezani za Bioshock ili 2kgames (run -> regedit -> find)
Dalje možeš da pokušaš da instaliraš iz safe moda sa networkingom i time eliminišeš moguće konflikte između instalera i nekog programa.
Na kraju, koji OS uopšte imaš? Ako je XP mora da ima SP2.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno