ZoNi je napisao(la):nista narocito! solidan browser, baziran na sporom Gecko-u, sa svim "bugovima" koje ima i Mozilla (tj. ne bas sjajan prikaz stranica radjenih za IE... a takvih je apsolutna vecina...)
medjutim, po mom misljenju, program ima svetlu buducnost!
ZoNi je napisao(la):...ja redovno citam i PC...
ovo zaboravih da kazem u prethodnom postu: tupavi Mikro je "rekao" da je Mozilla najbolji browser! Iako ga redovno citam, nisam im poverovao!kUdtiHaEX je napisao(la):Zoni get serious i odvoji se od tog tupavog Mikroa za cas...
ZoNi je napisao(la):4 yo info: osim Mikra, ja redovno citam i PC, SK i nemacki PC Welt![]()
I_L_I_J_A je napisao(la):...8. TeleportPRO za skidanje web strana...
to je otprili moja lista za put na pusto ostrvo bez WiFi HotSpota![]()
yozla je napisao(la):Mozilla firefox ti je fantasticni browser,inace lite verzija Mozille.Fenomenalno je brz,pouzdan,ima odlicnu podrsku za javu,ima dobar download manager,integrisan pop up blocker,google search bar,podrsku za skinove,nepre**bivu podrsku za sve standarde web stranica,fantasticno snima strane,besprekorno otvara u off line rezimu .Od IE-a je bolji oko 48 puta,a od myie-a bar 2 puta.Sto je najvaznije nije zasnovan na istom kodu kao IE tako da nema glupe security propuste i ne moras da skidas fixeve.Najbolji feature mu je surfovanje po tabovoma koji se otvaraju srednjim klikom i koje je odradjeno bolje nego u myie-u.Prava preporuka za ozbiljne kompjuterase.KOristio sam i myie do pre pola godine,ali mozilla je tata.
Inace lista mojih nezamenljivih programa je:
Total commander (najbolji program svih vremena koji moze da bude itekako lep),Zone Alarm,Mozilla (obicna ili firefox) i naravno Outlook Express.
Evo slika lepo podesenog comandera sa tabovima i shortcutovima.
mozilla i tc za ozbiljne :type: , a explorer i IE za :wall: :crash:
:guitar: ,,:cigar: :banana:
1. pa, to i nija bas tacno!yozla je napisao(la):1. Mozilla firefox ti je fantasticni browser,inace lite verzija Mozille.
2. ima dobar download manager
3. nepre**bivu podrsku za sve standarde web stranica
4. Sto je najvaznije nije zasnovan na istom kodu kao IE
5. Najbolji feature mu je surfovanje po tabovoma koji se otvaraju srednjim klikom i koje je odradjeno bolje nego u myie-u.
6. Total commander (najbolji program svih vremena koji moze da bude itekako lep)
7. Outlook Express.
ZoNi je napisao(la):4. pa, to je lose, iz razloga navedenog pod 3
ZoNi je napisao(la):1. pa, to i nija bas tacno!
2. UA integrisani d/l manageri!
3. ma, who cares! M$ je standard, ostalo je boranija!
4. pa, to je lose, iz razloga navedenog pod 3
5. e, bas bih voleo da objasnih ovo!! Kako je to odradjeno bolje???
6. ma, jok, bre... da bude LEP - nema sanse! (ne sporim ja da je to mocan program... ali je ruzan do zla boga! Eto, neko je ovde preporucio SpeedComander - mocan kao TC, ali i veoma lep!)
7. aha... a ti si kao "ozbiljan kompjuteras", koji ne voli da skida patcheve za IE!?!? Hahaha...
naravno da bi trebalo da je lep! SVAKI program bi trebalo da je lep!Visente je napisao(la):Total Commander nije lep? :trust: A trebao bi da bude?
ZoNi je napisao(la):naravno da bi trebalo da je lep! SVAKI program bi trebalo da je lep!
hebes upotrebljivost, ako program izgleda kao da je izleteo direktno iz 1990.! :smash:
a-ha... e, pa, pogledaj malo sledeci screenshot (podesavanje nekih opcija u MyIE2 0.8.2126!) :shock:yozla je napisao(la):Pa ja ga i koristim ali verziju 0.8.2126.
yozla je napisao(la):Dobro.Bravo az trud,ali nisam retardiran samo me nije zanimalo da menjam default settings jer nisam znao da je lakse kad pritisnes srednji klik dok nisam probao mozillu.
A ono za skrolovanje tabova je skroz dobro samo ako ne skrolujes stranicu pa slucajno preletis preko 14 tabova i vise neznas odakle si posao ni koji si citao.
Nastavi ti da korisis MYIE a ja cu Mozillu (a novi myie cu da skinem i probam).
Ajd u zdravlje
Možda i treba, koliko se samo novih programa u periodu od dve godine pojavilo.Sasa_NS je napisao(la):Ati (a i ostali), tema je stara dve godine...
Treba li je baš dizati iz mrtvih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari