Šta je novo?

Beyond: Two Souls (PS3)

Upravo odigrah demo i igra me je kupila, doduse jos od trejlera dok sam ranije gledao.
Bice ovo kvalitetna igra.

Svi smo to vec komentarisali. :)

2013. godina je bila prepuna preodlicnih 1st party PS3 igara [GoW Ascension, The Last of Us, Puppeteer, Beyond, GT6], sistem odlazi u laganu penziju sa stilom. Dobijace igre jos par godina, ali ovo ce biti poslednji veliki 1st party "push".

Vise sam FPS igrac, gledao sam ceo Heavy Rain, bila je ok igra. Juce sam u Austriji porobao Beyond: Two Souls, bio je neki deo na ulici punoj policije i ja sam valjda trebao da ubijem/zadavim jednog, obrnem nekoliko vozila i na kraju ubijem pilota helikoptera. Iskreno izgubio sam se prvih 2-3min dok sam provalio sta ja trebam da radim, i kako da kontrolisem, nije pomoglo sto je bilo na nemackom.
Video sam da neki ljudi igraju neki deo kroz voz, ali vise sam cekao na red za PS4/AC black flag.
Nemam neke utiske posle igranja 10-ak minuta, ali mislim kada bi znao o cemu se sve radi bilo bi mnogo bolje iskustvo, za sada mi nije nesto posebno.

Odigrao demo i mnogo je sve prirodnije i vise se ucestvuje nego u Heavy Rainu, Sony je ponovo ispred svega, ali to nije tesko, dovoljno je samo zeleti sto kod vecine ne postoji, shareholderi sve odlucuju :)

Da li je i gluma prirodnija?

Sve je prirodnije i vrlo lako se uzivis u pricu...

Aaaaand... it's out! :D

Yeah. :D

Kako bih voleo da sad imam modovanu konzolu... neka neko prenese utiske, naravno koristite spojler tagove.

Nece da mi radi narodna verzija, error na boot-u.

Koji ste frikovi, dzabe mi ovaj blackcats kad moram da imam 0.8 rate, a ADSL mi 17:1 u korist downloada, kako su oni mislili da im napravim 0.8 :)

Koji ste frikovi, dzabe mi ovaj blackcats kad moram da imam 0.8 rate, a ADSL mi 17:1 u korist downloada, kako su oni mislili da im napravim 0.8 :)

Registruj se na playbits ovaj novi sta vec,tu se svuce max:)i sve je free za sad:) A igraaa je dobra,opet cu sutra da se pravim sick:)

Poslednja izmena:
Startujem igru, ekran se za crni i sony ne reaguje vise, sta moze da bude?
Igram narodnu verziju.

A jel mora da bude neki originalni disk u BD romu da bi se igrala ova igra?

E ***, meni crko laser. :(

Mora da bude ukljucena opcija BD mirror u Multimanu da bi igra radila sa internog hdd, ja sam se mucio 15 min dok ju nisam pokrenuo.

E ***, meni crko laser. :(
Guglaj iris manager sa njime mozes da cepas bez diska.
"You can play this game diskless or any game diskless so far with official or unofficial versions of Iris Manager (even tho i recommend unofficial version cuz they have more improvments then official)" Sa PS3hax

Meni je igra samo korak napred u odnosu na Heavy Rain,i jedna i druga su odlicne i bas sam uzivao dok sam prelazio.Sinoc i ja zavrsio,oko 16h sam igrao.

Mislim da ima neki coop, nesto me je pitalo na pocetku.

Vrh Dno