Vrše dostave ali čini se jedva.
Evo moje iskustvo tamo druge nedelje aprila.
Podnesem zahtev preko sajta u nedelju, piše očekivano vreme preuzimanja sutradan od 8 do 16h. Dva dana napišu na sajtu nakon 16h da zbog povećanog obima posla ne stižu. Sve ok, razumem, vanredna situacija a i nije mi baš toliko hitno.
Okrenem call centar u sredu, reko samo da vidim jel radite i da vidim da li mogu da očekujem preuzimanje. Kažu rade normalno, kuriri opterećeni ali sad će da proveri... zove kurira i reče biće danas. Nije bilo. Četvrtak pustim isto, ajd razumem situaciju itd.
Petak, pozovem opet, već mi malo dozlogrdilo jer barem da su mi rekli e ne možemo da stignemo i zovi drugog. Objasnim opet situaciju i zamolim ih da mi kažu lepo jel može ili ne.... evo stavljamo napomenu, biće verovatno danas a ako ne danas pošto je već podne onda u ponedeljak 100%. Pa što niste pre stavili napomenu, zovem već par puta... nije znala koleginica. Ja reko jel baš baš 100%, kaže da da da.
U ponedeljak proverim na sajtu, zahteva nema. Okrenem call centar, objasnim opet sve. Kažu da, da, zahtev se automatski briše nakon 5 dana. Reko znači 5. dan je bio kada su mi rekli 100% će da bude preuzeto? Nije znala koleginica.
Zovem još par službi, retko ko se javlja, izgleda stvarno veći obim posla ili ne rade. Na kraju dobijem DExpress i donesu mi odmah sutradan.