Javlja se potpuni amater sto se tice telefona koji hoće da kupi android (oni tanki, sa touch screen-om - valjda je to to :eyebrows
po prvi put u zivotu. Poslednjih 5,6 godina koristio Nokia 230 ili tako nesto :d, fon mi sluzi za razgovor i poruke najvise, internet umereno (citanje vesti i slicno), igrice i filmovi nikako. Znaci nisam mnogo zahtevan sto se tice nekih tehnickih kriterijuma, ali bih voleo da ne baguje, da nije spor, da baterija traje sto duze i to je to otprilike (kamera mi nije bitna).
Jutros sam istrazivao o tim pametnim telefonima i malo se "upoznao" sa njima, pa procenio minimum koji bi trebao da zadovolji moj novi telefon: 1,5ghz, 2gb ram, 16gb, 3000mah. E sad se nadam da cete mi vi pomoci oko izbora jer meni je to zaista kao trazenje igle u plastu sena.
Pogotovo oko tih softvera, hardvera, verzija... Ono sto je fakat jeste da koristim mts karticu (ne treba mi dual) koja je je post-paid u okviru box-a.
Iako bi mozda za pocetak trebao da kupim neki fon nize i jeftinije klase, racunam da dam koju hiljadu vise pa da ga ne menjam u skorije vreme. Citajuci ovaj sjajni forum, zakljucio sam da bi neki model Xiaomi bio idealan za mene, ali opet cekam misljenja strucnijih od mene. Hvala unapred
Jutros sam istrazivao o tim pametnim telefonima i malo se "upoznao" sa njima, pa procenio minimum koji bi trebao da zadovolji moj novi telefon: 1,5ghz, 2gb ram, 16gb, 3000mah. E sad se nadam da cete mi vi pomoci oko izbora jer meni je to zaista kao trazenje igle u plastu sena.
Iako bi mozda za pocetak trebao da kupim neki fon nize i jeftinije klase, racunam da dam koju hiljadu vise pa da ga ne menjam u skorije vreme. Citajuci ovaj sjajni forum, zakljucio sam da bi neki model Xiaomi bio idealan za mene, ali opet cekam misljenja strucnijih od mene. Hvala unapred
Poslednja izmena: