Šta je novo?

Best buy srednje klase

capone

Poštovan
Učlanjen(a)
26.01.2016
Poena
80
Javlja se potpuni amater sto se tice telefona koji hoće da kupi android (oni tanki, sa touch screen-om - valjda je to to :eyebrows:) po prvi put u zivotu. Poslednjih 5,6 godina koristio Nokia 230 ili tako nesto :d, fon mi sluzi za razgovor i poruke najvise, internet umereno (citanje vesti i slicno), igrice i filmovi nikako. Znaci nisam mnogo zahtevan sto se tice nekih tehnickih kriterijuma, ali bih voleo da ne baguje, da nije spor, da baterija traje sto duze i to je to otprilike (kamera mi nije bitna).

Jutros sam istrazivao o tim pametnim telefonima i malo se "upoznao" sa njima, pa procenio minimum koji bi trebao da zadovolji moj novi telefon: 1,5ghz, 2gb ram, 16gb, 3000mah. E sad se nadam da cete mi vi pomoci oko izbora jer meni je to zaista kao trazenje igle u plastu sena. :) Pogotovo oko tih softvera, hardvera, verzija... Ono sto je fakat jeste da koristim mts karticu (ne treba mi dual) koja je je post-paid u okviru box-a.

Iako bi mozda za pocetak trebao da kupim neki fon nize i jeftinije klase, racunam da dam koju hiljadu vise pa da ga ne menjam u skorije vreme. Citajuci ovaj sjajni forum, zakljucio sam da bi neki model Xiaomi bio idealan za mene, ali opet cekam misljenja strucnijih od mene. Hvala unapred ;)

Poslednja izmena:
Nije , RN4X ima plasticne poklopce na vrhu i dnu gde su antene...Samo RN4 MTK je full alu... bez plastike na ledjima.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Bolju a jeftiniju nisam video. Neviđeno efektna uzivo. Neka vrsta armor futrole. Potpuno zaštićen.
AliExpress
53619fc7cccd9a6fad98db7deea05b8e.jpg
62db25f6ea21b8e3b324dd363f48b611.jpg
1a48bf33130d63219ab58bf6640c87ce.jpg
df4d83b130ad3104a5b95894d31a4ee0.jpg

Vrh Dno