Šta je novo?

Best buy pda

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Koji je po vana best buy pda, kakva je ponuda/servisna mreza na domacem trzistu i da li su ovi uredjaji konacno dostigli svoju potpunu zrelost?

Zaboravih u postavljanu teme, intreresuju me prevashodno modeli sa mogucnoscu telefoniranja + camera iliti digitalac, ili tu mogucnost sada imaju manje/vise svi modeli?

Matador je napisao(la):
Zaboravih u postavljanu teme, intreresuju me prevashodno modeli sa mogucnoscu telefoniranja + camera iliti digitalac, ili tu mogucnost sada imaju manje/vise svi modeli?
Oni koji imaju mogućnost telefoniranja se i dalje mogu nabrojati na prste jedne ruke...

Generalno, PDA sa GSM opcijom i kamerom nikako ne spadaju u BB kategoriju ;)...

Ako si neograničen parama ... Fujitsu Siemens PocketLoox 720!

Nije najskuplji model na tržištu, ali nudi ubedljivo najviše po meni. Plus, za njega će biti WM2005 upgrade OS-a, za razliku od buđavog HP-a...

Poslednja izmena:
Ajd stavi mi WM2005 u h2215... Ne sirim dezinofrmacije... hx/rx serije su novi modeli, i neki od njih vec od prvog dana idu sa WM2005, oni koji ne idu, pitanje je sta ce tu biti... Hoce li se upgrade naplacivati!?

Serija 2000 nije ni blizu loox-u 720 koji je u rangu 4700-ice... hx4700 nije za obicne ljude, vec neke ultra poslovne... Mislim da ne gresim kada kazem da ima biometrijsku zastitu podataka?!?!? Kome bre to treba u Srbiji?!

Pre HP-ovih 2000-ki razmislio bih o loox-u nize serije... ili u svetlu informacije da je loox upgrade propao, mozda o asusu.

edit

Sam sam sebi odgovorio na pitanje posetivsi onaj link za HP upgrade... 40$ za OS upgrade na 400$ koje ces dati za PDA nove serije...

Umete li deco da kazete: "lupanje po usima" !?!

Posetio sam i ovaj drugi link za WM05 upgrade Loox-a... Stvarno izgleda da od upgrade nista nece biti... Ipak dok je bilo reci da ce ga biti upgrade za svaki Loox 720 kupljen ove godine je trebao da bude dz (kroz kupon koji dobijes uz njega)... Koliko ce biti dobar C550 koji se najavljuje u onom internom FS dokumentu ostaje da se vidi, ali taj PDA ce biti dostupan tek u feb. 2006...

Poslednja izmena:
ti uporedjujesh da li moze da se stavi wm2005 u stari HP i aktuelni FS?

Slazem se da nije malo 40$ za upgrade OS-a. Samo mi reci da li bi ga platio da je npr 15$?

15$ mozda... Mada i dalje mislim da bi trebalo da naprave kupon sistem kao i FS. Nije fer da ti kupis PDA danas sa WM2003SE i za samo mesec za iste pare u istoj prodavnici mozes da kupis isti PDA sa WM2005 preinstaliranim...

edit

A taj "stari" HP nije bas tako star, u vreme kada sam ga bezecovao nije bilo HX serije, ali FS 720 je bio uveliko tu... Samo sto tada nisam hteo da dam duplo vise para za njega. Mada da sad kupujem i da mislim da ce biti WM2005 upgrade-a za njega dao bih i te pare, dobro da nisam. :eyebrows:

Poslednja izmena:
duplo vishe para za hx?
pa kod nas je hx oduvek bio i jeftiniji od fs-a, a kad sam ja uzimao hx-a u CT-u cena je bila priblizna onoj u Evropi.

Nisi me dobro razumeo, mislio sam da je FS 720 bio duplo skuplji od h2215, ili da je h2215 bio duplo jeftiniji od FS-a... Kako ti je draze da razumes, biraj slobodno ;) HX serije nije bilo nigde...

Poslednja izmena:
.neo je napisao(la):
Nisi me dobro razumeo, mislio sam da je FS 720 bio duplo skuplji od h2215, ili da je h2215 bio duplo jeftiniji od FS-a... Kako ti je draze da razumes, biraj slobodno ;) HX serije nije bilo nigde...
wrong again, bilo ga je od pochetka decembra u ct-u, po skoro istoj ceni ko u Evropi.

WTF?! Slatko ti je da me zafrkavas, ha?!? Pet puta postujem isto sr**je jer si suvise bandoglav da bi shvatio...

Kada sam kupovao H2215 trazio sam ga preko ebay.com-a (ne u CT-u za koji ti ili radis ili si im neki promoter) i to je bilo pre vec vise od godinu dana...

Imas li jos pitanja!?

@Moderatori - Ajd zatvorite ovaj thread... Zao mi je sto nismo pomogli Matadoru mnogo, ali ovo prozivanje i moji odgovori uopste nemaju sta da traze ovde.

ne radim za ct
kupio sam hx4700 u decembru,a bilo ga je od novembra, jer sam se raspitivao i razmishljao dal i-mate jam,dal fs720, dell x50v ili hx-a.
Placen 520eura, josh me terash i rachun da skeniram.

.neo je napisao(la):
WTF?! Slatko ti je da me zafrkavas, ha?!? Pet puta postujem isto sr**je jer si suvise bandoglav da bi shvatio...

Kada sam kupovao H2215 trazio sam ga preko ebay.com-a (ne u CT-u za koji ti ili radis ili si im neki promoter) i to je bilo pre vec vise od godinu dana...

Imas li jos pitanja!?

@Moderatori - Ajd zatvorite ovaj thread... Zao mi je sto nismo pomogli Matadoru mnogo, ali ovo prozivanje i moji odgovori uopste nemaju sta da traze ovde.
1. Moderator ce da zatvori tred kad proceni da je neko preterao, ne treba ti nikome, pogotovo kao newcomer da sugerises takve stvari,
2. Uzdrzi se od ruznih reci,
3. Hajli je ovde od pre zilion godina i jako dobro zna sta govori kad su PDA stvarcice u pitanju,

poz.

Nazad
Vrh Dno