Oni koji imaju mogućnost telefoniranja se i dalje mogu nabrojati na prste jedne ruke...Matador je napisao(la):Zaboravih u postavljanu teme, intreresuju me prevashodno modeli sa mogucnoscu telefoniranja + camera iliti digitalac, ili tu mogucnost sada imaju manje/vise svi modeli?
zavisi, nije ni to sigurno, za hx4700 ce biti 100%.neo je napisao(la):Ako si neograničen parama ... Fujitsu Siemens PocketLoox 720!
Nije najskuplji model na tržištu, ali nudi ubedljivo najviše po meni. Plus, za njega će biti WM2005 upgrade OS-a, za razliku od buđavog HP-a...
wrong again, bilo ga je od pochetka decembra u ct-u, po skoro istoj ceni ko u Evropi..neo je napisao(la):Nisi me dobro razumeo, mislio sam da je FS 720 bio duplo skuplji od h2215, ili da je h2215 bio duplo jeftiniji od FS-a... Kako ti je draze da razumes, biraj slobodnoHX serije nije bilo nigde...
1. Moderator ce da zatvori tred kad proceni da je neko preterao, ne treba ti nikome, pogotovo kao newcomer da sugerises takve stvari,.neo je napisao(la):WTF?! Slatko ti je da me zafrkavas, ha?!? Pet puta postujem isto sr**je jer si suvise bandoglav da bi shvatio...
Kada sam kupovao H2215 trazio sam ga preko ebay.com-a (ne u CT-u za koji ti ili radis ili si im neki promoter) i to je bilo pre vec vise od godinu dana...
Imas li jos pitanja!?
@Moderatori - Ajd zatvorite ovaj thread... Zao mi je sto nismo pomogli Matadoru mnogo, ali ovo prozivanje i moji odgovori uopste nemaju sta da traze ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari