Oni koji imaju mogućnost telefoniranja se i dalje mogu nabrojati na prste jedne ruke...Matador je napisao(la):Zaboravih u postavljanu teme, intreresuju me prevashodno modeli sa mogucnoscu telefoniranja + camera iliti digitalac, ili tu mogucnost sada imaju manje/vise svi modeli?
zavisi, nije ni to sigurno, za hx4700 ce biti 100%.neo je napisao(la):Ako si neograničen parama ... Fujitsu Siemens PocketLoox 720!
Nije najskuplji model na tržištu, ali nudi ubedljivo najviše po meni. Plus, za njega će biti WM2005 upgrade OS-a, za razliku od buđavog HP-a...
wrong again, bilo ga je od pochetka decembra u ct-u, po skoro istoj ceni ko u Evropi..neo je napisao(la):Nisi me dobro razumeo, mislio sam da je FS 720 bio duplo skuplji od h2215, ili da je h2215 bio duplo jeftiniji od FS-a... Kako ti je draze da razumes, biraj slobodno 😉 HX serije nije bilo nigde...
1. Moderator ce da zatvori tred kad proceni da je neko preterao, ne treba ti nikome, pogotovo kao newcomer da sugerises takve stvari,.neo je napisao(la):WTF?! Slatko ti je da me zafrkavas, ha?!? Pet puta postujem isto sr**je jer si suvise bandoglav da bi shvatio...
Kada sam kupovao H2215 trazio sam ga preko ebay.com-a (ne u CT-u za koji ti ili radis ili si im neki promoter) i to je bilo pre vec vise od godinu dana...
Imas li jos pitanja!?
@Moderatori - Ajd zatvorite ovaj thread... Zao mi je sto nismo pomogli Matadoru mnogo, ali ovo prozivanje i moji odgovori uopste nemaju sta da traze ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari