Niko ti ne garantuje da ce se otkljucati. Zavisi kako naletis.SkazI je napisao(la):Jos jedno pitanje mogu li kod 6200 64bitne da se otkljucaju jos 4 pipelina. To je valjda isti GPU nv43 kao i kod 6200GE. Samo 6200TC imaju nv44 zar ne?
Delija je napisao(la):A da pazaris za 90 evrica neku polovnu 5900XT, koja je bar 50% brza od obe pomenute? 😉

SuperStarr je napisao(la):ASUS 9550GE je BB zato što se najbolje overklokuje izuzev HIS 9550, generalno gledano.
a c a je napisao(la):Po meni kartice iz nvidijine serije 5 (5700,5900XT) su sada nikakva kupovina u bilo kom slucaju.
Master Joda je napisao(la):OK, ovo je resilo moju dilemu od kog proizvodjaca da kupim ATI 9550. Bas sam se dvoumio izmedju ASUS-a i HIS-a, ako ne gresim ti ovde tipujes na HIS-a? Naravno ako uspem da ga nadjem, s tim sto u zadnje vreme mnogo pljuju po HIS 9550 po radnjama, svi preporucuju ASUS-a
Delija je napisao(la):To sa tim ATI - nVidia predrasudama je totalna glupost...
alibaba je napisao(la):...Kupovina bilo kog clana Nvidie serije 5 grafickih karti nema opravdanje kad je u pitanju igranje novih igara. Svaki ATI pandan bilo kojoj daje bolje dx9 performanse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari